Mat & vinvandring runt Barcelona

Konferens och vinprovning i Barcelona

Posted on

Konferens Barcelona | Hummingbird Grupp & Konferens

Boka Konferens Barcelona med Hummingbird. Konferensresa Barcelona – bo på vingård, besök en olivodling, vandra och njut av Kataloniens vackra landskap.

Konferens Barcelona – vandring, vin & vackra vyer

Boka konferensresa Barcelona, bo på vingård i vinområdet Penedès söder om Barcelona och vandra i Kataloniens vackra landskap. I vinområdet Penedès har den spanske vinmakaren Miguel Torres Jr sin bas. Konferens Barcelona med boende i Penedès ger er goda möjligheter att kombinera konferensen med vandring och vinprovning. Miguel Torres har även egen produktion av högkvalitativ olivolja och balsamvinäger, vilket bådar gott för en smakrik kulinarisk resa. Konferens Barcelona med matlagning på programmet är en idé för teamet som tycker om att skapa härliga kreationer tillsammans. I Barcelona finns flera intressanta matmarknader och det är en upplevelse i sig att bara strosa runt och insupa atmosfären, känna dofterna och se alla frukter och grönsaker i allsköns färger.

Konferensresa Barcelona – en väl värd investering i de anställdas välmående

Konferensresa Barcelona med vandring i Katalonien är en underbar upplevelse som ger många fina minnen för livet. En väl värd investering i de anställdas välmående och på så sätt i längden en investering i hela företagets välmående och effektivisering. Penedès 360° är en cirka 150 kilometer lång vandringsled som ligger nära Barcelona. Els 3 Monts är en cirka 100 kilometer lång vandringsled som sträcker sig mellan tre berg från Montseny till Montserrat. Ledens alla sex delar nås inom cirka 45 minuter från Barcelona, vilket gör det enkelt att kombinera vandring här med exempelvis en natts vistelse i den katalanska huvudstaden Barcelona. En vandringsled går genom den vulkaniska zonen La Garrotxa och La Vall d’en Bas där ni bland annat kan finna lokala odlingar av kidneybönor, tryffel och kastanjer. Närproducerade godsaker som bidrar till en fulländad kvällsmåltid.

Konferens Barcelona – härliga vandringar bland berg och vulkaner.

Temakonferens Barcelona – upptäck storstaden Barcelona, laga mat tillsammans, njut av livet på stranden och konferera i vackra bergsmiljöer.

Egen vandring Barcelona – Walk and Talk när det är som allra bäst.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116