Köp Longines klockor i Stockholm | ArtikelHubben

Vill du köpa din första lyxklocka? Köp Longines klockor i Stockholm

Longines är ett anrikt klockföretag vars rötter sträcker sig till det tidiga 1830-talet. Precis som många av de allra största klocktillverkarna är företaget grundat i Schweiz. De har varit närvarande i många historiska ögonblick. Det var med hjälp av en klocka från Longines som Charles Lindbergh lyckades med sin transatlantiska flygresa, en resa han gjorde helt på egen hand.

Exklusiv klocktillverkare

Företaget har en tät koppling till aviation, något som bland annat märks i företagets logotyp. Den bevingade loggan är den äldsta logotypen som används än idag. Longines har länge varit förknippade med sport också. De var under flera år den officiella tidtagaren för de olympiska spelen. Idag ägs företaget av Swatch Group, ett enormt företag som även äger Omega, Breguet och andra välkända klockvarumärken.

Longines klockor i Stockholm finns i flera prisklasser

Det är lätt att förstå varför Longines är så populära. Först och främst har du priset. Det välkända klockmärket erbjuder nämligen klockor från några tusenlappar upp till 100 000 kronor eller ännu mer. Det innebär att du med fördel kan leta bland Longines klockor om du vill hitta en lyxklocka till ett bra pris. Det är ett utmärkt sätt att starta sin kollektion av exklusiva klockor.

Vart kan man köpa Longines klockor i Stockholm?

Det finns inte alltför många återförsäljare att vända sig till om du vill köpa exklusiva klockor från märken som Omega, Rolex och Longines. Det kostar trots allt miljontals kronor att ha klockorna på lager. Det kostsamma lagret sätter även höga krav på säkerheten i butiken, för att inte nämna personalens kunskap och servicenivå. Om du vill köpa en klocka från Longines bör du vända dig till klockbutiker som har funnits länge. Det finns ett begränsat antal klockbutiker i centrala Stockholm som du kan vända dig till. Ett tips är att även undersöka om de kan utföra reparation och service på din klocka.

Vårda klockan väl

En väl omhändertagen klocka kan användas i många år. Bli inte förvånad om du en dag bestämmer dig för att ge bort klockan till ditt vuxna barn eller kanske till barnbarnet. En exklusiv klocka är en fin present att ge bort, speciellt om du har använt den flitigt i flera år och samtidigt tagit hand om den. Om klockbutiken både säljer klockor från Longines och även utför reparationsarbete och service är det en bra idé att köpa klockan där.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116