Vill du öka produktiviteten och stärka gemenskapen i din verksamhet Boka en konferensresa | Artikelhubben

Vill du öka produktiviteten och stärka gemenskapen i din verksamhet? Boka en konferensresa!

De allra flesta verksamheter består av flera olika avdelningar som på ett eller annat sätt behöver samarbeta för att fungera. Även om du har daglig kontakt med kollegorna på logistikavdelningen eller i kundtjänst kanske du ändå inte har träffat dem eller inte ens vet mer än deras namn. Trots att samarbetet fungerar som det ska kan produktiviteten öka betydligt genom en starkare gemenskap och bättre teamkänsla, något som går att uppnå med hjälp av en konferensresa.

Bättre teamkänsla = ökad produktivitet

Att boka en konferensresa, antingen utomlands eller här i Sverige, kan alltså vara väl värt sin investering för verksamhetens resa framåt. Där får personalen på de olika avdelningarna möjlighet att träffas och diskutera idéer och förslag på förändringar, men också chans att lära känna varandra utanför de vardagliga uppgifterna. Att få ett ansikte på en person du kanske pratar med dagligen över telefon eller komma fram till att du och en kollega har gemensamma intressen utanför jobbet kommer både stärka teamkänslan och öka trivseln på jobbet. Båda dessa delar är otroligt viktiga för att öka produktiviteten och effektiviteten inom verksamheten och på så sätt föra den framåt. Boka därför en konferensresa och dra nytta av både inspirerande samtal, starkare personalteam och på lång sikt ökad produktivitet.

Hur gör du för att boka en konferensresa?

En konferensresa kan hållas både utomlands och i Sverige och vad som passar din verksamhet bäst kan bero på budget, hur mycket tid ni har och varifrån konferensens deltagare kommer. För att ditt företag inte ska råka ut för förmånsskatt gäller det dock att bokföra er konferensresa på rätt sätt. Till exempel måste det finnas ett tydligt schema som visar på sex timmars inbokade arbetsrelaterade aktiviteter varje dag och detta kan vara alltifrån spännande föreläsningar till intressanta studiebesök. Ett sådant schema och upplägg kräver dock en hel del planering, så att ta hjälp av ett professionellt eventbolag för detta är inte en dum idé. På så sätt kan ni få ett bra och smidigt helhetsupplägg både när det kommer till transporter och boende till konferenslokaler och aktiviteter. Ett tydligt och strukturerat schema är alltså inte bara viktigt för själva deltagarna, utan också för de som ska bokföra er konferensresa. Med hjälp från en välrenommerad eventbyrå kan du och dina kollegor istället lägga mer tid på att ta del av konferensresans olika aktiviteter, lära känna varandra och bidra till att företaget utvecklas och förbättras. Kika online för att hitta ett företag som kan hjälpa dig att boka konferens och titta efter recensioner där tidigare kunder berättar om sina upplevelser. Det ger dig en bra uppfattning om de kan hjälpa dig med det upplägg du är ute efter och om de verkar hålla den kvalitetsnivå du kräver.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116