facade-signage

Vanliga misstag när du skaffar fasadskylt åt ditt företag

Har du precis startat ett företag och känner att det är dags att sätta upp en fasadskylt för att visa världen att du finns? Eller har ditt företag funnits länge, men inte haft en skylt som gör det rättvisa? I vilket fall som helst är det en bra investering att sätta upp en skylt på fasaden. Dock finns det en hel del fallgropar att undvika när det handlar om en fasadskylt åt ett företag. Här kan du läsa om vanliga misstag företag gör när de skaffar skyltar. 

Fasadskylt åt företag ー undvik det här

Att beställa en skylt är enkelt, men att beställa rätt skylt som lockar kunder, framhäver varumärket och får dina medarbetare att känna sig stolta över sin arbetsplats är svårt. Det här är några av de vanligaste felen företag gör gällande sin fasadskylt

Att låta “vem som helst” göra skylten

För att skylten ska ge maximal avkastning krävs att du väljer skyltföretag med omsorg. Låt gärna en erfaren aktör projektera, designa, tillverka och montera företagets fasadskyltar eftersom deras långa erfarenhet skapat processer som garanterar en trygg leverans av skyltar. De vet hur lång tid projektets olika faser tar vilket gör att du kan spara både tid och pengar på att låta ett väletablerat skyltföretag sköta skyltprojektet. 

Att låta utseendet på din fasadskylt styras av pris

När det kommer till fasadskylt och pris finns det en regel: snåla inte. Om du tror att du kommer undan billigt genom att välja en fasadskylt till lägre pris som inte är lika iögonfallande så tror du fel. Även om skylten du valde var billigare, kan du förlora pengar i det långa loppet eftersom kunder kanske gick förbi skylten eftersom de inte tyckte att den var tillräckligt attraktiv. 

Att låta din fasadskylts belysning komma i sista hand

Det finns fasadskyltar både med och utan belysning. En av de främsta fördelarna med en fasadskylt med beslysning är att den syns dygnet runt. Väljer du en belyst skylt är det viktigt att du beställer en skylt med lysdioder av hög kvalitet ー annars finns risken att skylten blir fläckig eftersom vissa lysdioder tappar ljusstyrka. Det kan också vara så att din skylt får en helt annan nyans än den som du så noga valt ut eller att skylten helt enkelt slocknar. 

Att låta neon ta plats i din skylt

Visst är det läckert med neonskyltar, men oftast överväger de negativa aspekterna när det gäller traditionella neonskyltar. Neonrör är lätta att ha sönder, är riktiga energitjuvar och dessutom farliga för miljön eftersom de kan innehålla kvicksilver. Välj istället en fasadskylt åt ditt företag med LED-teknik som kan imitera neongasens särpräglade uttryck. Snyggast skylt får du om du beställer en fasadskylt med LPFLEX-teknik

Nu vet du vilka som är de vanligaste fallgroparna när företag köper skyltar till fasaden och förhoppningsvis gör du inte om dem. Lycka till!

Image Courtesy: Alan Levine 

Copyright: cc licensed ( BY-SA ) photo by Alan Levine

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116