Stor parkeringsplats vid soderhalm | Artikelhubben

Tips för när du ska ställa bilen på en parkering på Södermalm

Shoppinggallerior är en perfekt plats för att spendera en dag tillsammans med vänner eller strosa runt på egen hand. Med gott om butiker, restauranger, caféer och aktiviteter erbjuder de något för alla. Visste du dock att en avkopplande shoppingupplevelse alltid börjar redan vid parkeringsplatsen? En av de stora fördelarna med en galleria är nämligen dess tillgänglighet: det är bara att köra in, parkera bilen och sedan fortsätta shoppingdagen utan att behöva tänka på bilen. På en parkering på Södermalm står den tryggt och säkert hela dagen.

Säker parkering med perfekt läge

Nedan följer några tips på hur du ska tänka när du parkerar bilen i en galleria:

  • Gör en notering, antingen i tanken eller på ett papper, var du parkerade din bil. Det är lätt att glömma bort var den står parkerad efter en dag full av aktiviteter.
  • Låt inte dina värdesaker ligga synliga. Även om du står säkert på en parkeringsplats i garage på Södermalm är det alltid bättre att vara på den säkra sidan.
  • Försök hitta en plats så nära den butik du planerar att besöka. På så sätt slipper du bära på tunga kassar onödigt långt.
  • Glöm inte att betala parkeringsavgiften eller lägga fram p-skivan beroende på vilka regler som gäller.

Med dessa tips kommer din dag förhoppningsvis bli ännu behagligare och mindre stressfri. Söderhallarna är en mötesplats på Södermalm som erbjuder butiker, restauranger och till och med en biograf. De erbjuder parkeringsplats både för dig som vill parkera under en kort tid eller flera dygn. De erbjuder 89 parkeringsplatser mitt i hjärtat av Södermalm med närhet till områdets alla butiker och restauranger. Försök att komma tidigt på morgonen för att ha så stor chans som möjligt att hitta en ledig plats. Söderhallsgaraget är en täckt parkering på Södermalm där bilen kan stå parkerad centralt och smidigt, för 50 kronor i timmen.

Kort ärende eller heldag på stan?

Garaget ligger på plan ett och två i huset och har sin infart från Västgötagränd som ligger på baksidan av Medborgarplatsen mot Fatbursparken. Där kan du självklart välja att betala med antingen din mobiltelefon och med ditt konto- eller kreditkort. Det gör att det går snabbt och smidigt att parkera bilen för att sedan röra dig vidare och utföra dina ärenden. Medan bilen väntar i garaget kan du njuta av en god bit mat på någon av alla restauranger. Eller varför inte lyxa till det med en mysig biofilm tillsammans med vännerna? Det är även en perfekt plats att svänga förbi på vägen hem efter jobbet när du vill handla godsaker till middagen från saluhallen. Det är alltså en perfekt plats för att både kunna utföra snabba ärenden och för långa heldagar på stan.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116