Studieresa med tema arkitektur och fastighetsutveckling – se exempel på fantastiska stadsförvandlingar | Artikelhubben

Studieresa med tema arkitektur och fastighetsutveckling – se exempel på fantastiska stadsförvandlingar

En studieresa till Amsterdam, Berlin, Bilbao, Bryssel, Hamburg, Island, Istanbul, Köpenhamn, Lissabon, Liverpool, Manchester, London, New York, Oslo eller Tallinn, med tema arkitektur, stadsplanering och fastighetsutveckling – kan det vara något som lockar ert företag och era medarbetare? Hummingbird Grupp & Konferens har goda erfarenheter av att göra studieresor tillsammans med flera av Sveriges största arkitektbyråer och fastighetsbolag. Det gör att Hummingbird Grupp & Konferens har etablerat goda kontakter med flera av de bästa arkitektguiderna på en mängd destinationer runt om i världen. Samtidigt är Hummingbird Grupp & Konferens mycket lyhörda och öppna för nya idéer i samspråk med studieresenärerna. Vad tycker ni på ert företag är mest intressant och viktigt i fastighetsdebatten? Är det kanske gröna fastigheter och byggnader med miljöriktiga och hållbara byggnadsmaterial? Tycker ni att gentrifiering som begrepp är intressant? Vill ni i ert företag satsa på energieffektiv fastighetsrenovering? Önskemålen och idéerna kring nya – och gamla – fastigheter är många, har vi fått erfara. Att se och lära av exempel på någon av våra studieresors destinationer är ofta effektivt för hela företaget och en god investering i medarbetarna inför framtiden.

Den spanska hamn- och industristaden Bilbao i provinsen Biscaya i Baskien visar exempel på en fantastisk stadsförvandling som har skett under de senaste 25 åren. En studieresa inom arkitektur och stadsplanering till Bilbao erbjuder ett stort antal arkitektoniska mästerverk, grön stadsplanering och arkitektur som integrerar naturen på ett intressant och vackert sätt. Mycket finns att lära i denna fantastiska stad där Guggenheimmuseet invigdes år 1997. Guggenheimmuseet i Bilbao ritades av Frank Gehry och är inklätt i glas, titan och kalksten. Från att ha varit en förfallen hamn- och industristad har Bilbao utvecklats till en kosmopolitisk stad med pulserande folkliv och spännande arkitektur. En studieresa till Bilbao tar er med på guidade turer till verk av bland andra IDOM, Santiago Calatrava, Arata Isozaki, Cesar Pelli, Alvaro Siza och Philippe Starck. Arkitekter med egna idéer och innovativa lösningar.

De brittiska industristäderna Liverpool och Manchester visar också exempel på spännande och intressanta stadsförvandlingar. En studieresa inom fastighetsutveckling till Liverpool och Manchester är lärorik för både nybörjare och erfarna inom fastighetsbranschen och arkitekturområdet. Liverpool finns sedan år 2004 på Unescos världsarvslista för sin hamnteknologi och sin roll i världshandelns utveckling. I Manchester finns lagerbyggnader, järnvägsviadukter, bomullsfabriker och kanaler – rester av stadens förflutna och en påminnelse om den industriella revolutionen som på något sätt alltid finns närvarande i staden. Många av lagerlokalerna har omvandlats för andra användningsområden samtidigt som arkitekturen har kvar mycket av sin industriella karaktär.

Att investera i en studieresa är ett utmärkt sätt att utveckla medarbetarnas kunskaper inom fastighets- och arkitekturområdet – samtidigt som alla har roligt i gamla och nya spännande miljöer.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116