Skaffa ett smart lås för ett säkrare hem | artikelhubben

Skaffa ett smart lås för ett säkrare hem

Något av det obehagligaste man kan vara med om är att någon obehörig tar sig in i ens hem. Ens bostad är trots allt en fristad och en plats där man ska kunna känna sig trygg och säker, så när någon gör inbrott kan det innebära mer skada än bara stulna ägodelar och förstörda dörrar eller fönster. Se därför till att utrusta hemmet med ett smart lås och varnas i tid om olyckan skulle vara framme.

Vad är ett smart lås?

Ett smart lås för ytterdörr kan också kallas för elektroniskt lås eller kodlås och sitter alltså fast i ytterdörren för att larma om något ovanligt skulle inträffa. Insatsen är kopplad till ens telefon så att man både kan låsa och öppna ytterdörren via en app, men också varna om någon skulle försöka bryta sig in eller om temperaturen i närheten skulle överstiga det normala. På så sätt kan man alltså få en notis vid inbrott eller värmeutveckling och därmed hinna larma polis eller brandkår i tid.

Fördelar med ett smart lås för ytterdörr

Marknaden erbjuder en mängd olika typer av smart lås till dörr, vilket gör att man kan välja en modell med de egenskaper och funktioner som passar ens egen livsstil. Låsen är dessutom designade för att stå emot det nordiska klimatet med alltifrån värme och kyla till snö och sol. Det som gör att ett smart lås skiljer sig från ett traditionellt dörrlås är inte bara att man larmas vid brand eller inbrott, utan också att man inte behöver hålla reda på någon nyckel och enkelt kan låsa och öppna dörren via en app. Det kan vara ovärderligt för barnfamiljer där man annars behövt besöka låssmeden stup i kvarten för att nycklar tappats bort eller försvunnit spårlöst. I stället använder man sig av appen eller en personlig kod som man knappar in på låset för att öppna eller låsa. Skulle man glömma låsa går det även att ställa in att det låser sig automatiskt en stund efter att man stängt dörren. Skulle man behöva släppa in en hantverkare eller annan servicepersonal kan man dessutom ställa in en tillfällig kod som är giltig under X antal gånger eller under X antal timmar.

Hitta en återförsäljare av smart lås för dörr med de funktioner och inställningar som passar dig redan idag och dra nytta av de mängd fördelar de för med sig. Ditt hem blir inte bara säkrare, utan du slipper också bära runt på nyckelknippor och riskera att de tappas bort av dig eller andra familjemedlemmar.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116