Säkra ditt hem med hemlarm, belysning och övervakningskameror-artikelhubben

Säkra ditt hem med hemlarm, belysning och övervakningskameror

Inbrott och oinbjudna gäster behöver inte enbart innebära skador eller förlust av värdesaker, utan kan också sätta djupa emotionella spår och en känsla av otrygghet hos dig och din familj. Se därför till att säkra ditt hem på det bästa sätt du kan genom att investera i trådlöst hemlarm, belysning och övervakningskameror.

Säkra upp med belysning

Utomhusbelysning kan vara en otroligt effektiv lösning för att förbättra din bostads säkerhet. Ett väl upplyst hem kan hjälpa till att skrämma bort potentiella inbrottstjuvar, öka trygghetskänslan och minska antalet platser där oinbjudna gäster kan arbeta ostört i mörker. Dessutom kan belysning bidra med ett dekorativt och inbjudande utseende och lysa upp både fasad och trädgård på ett effektfullt sätt. Placera till exempel utomhuslampor på marken för att lysa upp några utvalda träd eller placera snygga vägglampor för att lysa upp fasaden. Även dekorativa lyktstolpar och spotlights kan bidra till en hemtrevlig och trygg känsla. Det viktiga är dock att du inte överbelyser ditt hem då det kan ge omvänd effekt och göra att huset i stället drar till sig fel typ av uppmärksamhet. Lagom är alltid bäst!

Skaffa ett effektivt hemlarm

Ett annat givet sätt att skydda ditt hem och din familj är att installera ett trådlöst hemlarm. Med det kommer du kunna larma hemmet när du går hemifrån och få notiser om någon oinbjuden gäst skulle försöka ta sig in i bostaden. Dessutom kan hemlarm vara utrustad med kamera samt med eller utan abonnemang. En kamera gör att du kan se vem det är som försöker göra inbrott och ger därmed extra bevismaterial som kan komma väl tillhands för att få personen tillfångatagen av polisen. Ett hemlarm utan abonnemang erbjuder dig ett hemlarm till bra pris och kopplas inte upp till någon larmcentral. Vill du däremot att väktare och larmcentral ska larmas automatiskt när någon oinbjuden försöker ta sig in i ditt hem ska du i stället satsa på hemlarm till bra pris med abonnemang.

Håll koll med övervakningskameror

Som tidigare nämnts finns det alltså hemlarm utrustade med kamera, med eller utan abonnemang, men du kan också investera i separata övervakningssystem om ditt hemlarm kommer utan kamera. Att ha övervakningskameror installerade i trädgården och ingångarna till hemmet gör att du kan se vem det är som försöker bryta sig in via exempelvis din dator eller telefon. Att ha bilder på förövaren kan vara avgörande i om personen kan gripas eller inte. Se dock till att kamerorna är placerade på rätt sätt och inte filmar någonstans där din tomtgräns slutar. Allmän plats får alltså inte övervakas, utan övervakningskamerorna får endast ta bilder på din egen tomt eller vara placerade inne i din bostad.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116