Neonskyltar Stockholm | artikelhubben

Neonskyltar Stockholm ger ditt företag ett minst sagt lysande intryck

Sedan tidigt 1900-tal har neonskyltar lyst upp företagsfasader med sin vackra glöd. Det var George Claude som av misstag råkade skapa neongas när han försökte utvinna syrgas. Den första neonskylten hängde utanför en frisörsalong i Paris och snart därefter lyste neonskyltarna upp fasader runtom i världen. De första neonskyltarna i Stockholm prydde DN:s fasad på Stureplan, året var 1924. Mycket har hänt sedan dess, nya skylttyper har utvecklats och idag hänger det mängder av olika skyltar runtom i landet. Men trots deras olika karaktär har de ändå något gemensamt – att förmedla ett budskap.

Neonskyltar har den stora fördelen att synas ordentligt med sin lysande glöd. De ger ett snyggt och festligt intryck som syns långväga. Samtidigt är denna sortens skylt otroligt billig i drift och kräver inget större underhåll. För dig som har en firma i Stockholm kan en skylt som lyser vackert i mörkret vara väldigt lönsamt för er marknadsföring. Man kan marknadsföra och profilera sig på många sätt, bland annat genom annonser, sociala media och lokalteve. Men få alternativ är så starka och tilltalande som just skyltar. De fångar fotgängarnas uppmärksamhet och printar sakta men säkert in ert budskap och ert varumärke. Snart känns ni lika självklara som att se skyltar från McDonald’s, IKEA eller H & M.

För dig som har turen att ha ett företag i huvudstaden, finns desto större anledningar till att marknadsföra mer med skyltar. I storstaden passerar dagligen hundratals eller till och med tusentals människor samma skylt. Undermedvetet kommer människorna att lägga skylten, det vill säga er logga, på minnet. När ni sedan annonserar i tidningen eller på lokalteve kommer loggan att kännas naturlig och bekant. Men vilket skyltföretag i Stockholm bör du vända dig till? Här finns gott om firmor som tillverkar och monterar skyltar, men för att välja rätt i mängden gäller det att kolla på följande saker:

  • Erfarenhet
  • Kunskap
  • Kundreferenser
  • Recensioner
  • Har företaget sin egen verkstad?
  • Vilka materialval erbjuds?

Fundera själv på vad ditt företag skulle kunna behöva. Gå omkring i staden och vänd blicken uppåt. Vilka skyltar ser du? Vilka försvinner i mängden och varför? Anteckna och ta bilder för att lättare kunna göra en skiss på vad du gillar och vad som inte verkar bra. Kontakta sedan flera skyltföretag för att jämföra tjänster och priser. Du kan begära en offert från flera firmor för att sedan göra ett lättare val.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116