Lindex, Dressmann & MQ - handla kläder för fest i Haninge | Artikelhubben

Lindex, Dressmann & MQ – handla kläder för fest i Haninge

Inför varje ny modesäsong är det kul att spana in de senaste trenderna och införskaffa några nya plagg att uppdatera garderoben med. Just nu är det inte långt kvar till vinterns alla festligheter och därför är det hög tid att besöka ett köpcentrum i Haninge för att välja ut dina favoriter bland glittriga klänningar, stiliga kavajer och klassiska skjortor. I butiker som Lindex, Dressmann och MQ finns en mängd kläder för alla stilar och personligheter i olika prisklasser.

Oavsett om det gäller ett vinterbröllop, en julfest eller självaste nyårsafton vill de flesta av oss klä sig i något speciellt och extra fint. Vad passar då bättre än ett besök till ett köpcentrum i Haninge för inspiration och inköp? Ett plagg som fungerar i alla lägen för kvinnor är den svarta klänningen. Den går att matcha med de flesta andra accessoarer och skor i din garderob och är dessutom enkel att både klä upp och klä ner. Behöver du därför ta dig från jobbet direkt till julfesten kommer den svarta klänningen ge dig en snygg kontorslook, men också fungera som partyklänning genom att bara behöva addera ett par klackar och iögonfallande smycken. Den lilla svarta kan komma i alltifrån material som bomull och trikå till sammet och spets. Till vinterns fester är det också vanligt att bjuda in glittrande detaljer som paljetter och ditsydda stenar för att ge den en ännu glammigare look. MQ erbjuder sina kläder i t.ex. Haninge där du inte bara kommer kunna välja bland snygga svarta klänningar, utan också kjolar, toppar och byxor som passar minst lika bra för jul- eller nyårsfesten.

Vad gäller då för herrarna? År efter år är det de stiliga skjortorna och kostymerna som regerar vid festliga sammanhang. Det är i och för sig inte särskilt svårt att förstå då det ger ett uppklätt och propert utseende som fungerar i alla lägen. Beroende på hur strikt klädkoden är för festen i fråga går även dessa plagg enkelt att matcha med sin egen stil. Skjortor finns i både neutrala toner och med färgglada mönster, och kavajen kan bäras på egen hand eller tillsammans med ett par matchande kostymbyxor. För ett lite mer avslappnat event kommer ett par mörka chinos eller jeans passa utmärkt med en snygg polotröja i ett kvalitativt material. Det ger ett lagom avslappnat utseende utan att du förlorar stilen. Besök ett köpcentrum för att hitta butiker som Dressmann och MQ för snygga kläder i Stockholm. Sedan är det bara att fixa frisyren och ge dig ut i vinternattens festvimmel.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116