Låt ditt reseintresse lysa igenom din inredning med hjälp av resebilder, jordglober och andra minnen från dina äventyr | Artikelhubben

Låt ditt reseintresse lysa igenom din inredning med hjälp av resebilder, jordglober och andra minnen från dina äventyr

Är du en av de personer som alltid känner ett sting av reslust och längtar efter att besöka nya spännande platser, oavsett hur många platser du varit på och hur mycket du redan upptäckt? Låt då ditt intresse för resor och världen bli en del av din heminredning genom att använda dig av några av nedanstående idéer!

Gör något roligt av dina resebilder

De allra flesta tycker om att fotografera under resor och äventyr för att fånga de ögonblick och fantastiska vyer man stöter på under resan. Istället för att låta dem ligga kvar i datorn eller mobilen är det en bra idé att göra något kreativt och vackert av dem! Du kan antingen låta dina resebilder tryckas som tavlor eller posters, men också framkalla och använda dem som en del av en personlig skapelse. Varför inte märka ut alla platser du besökt på en stor världskarta genom att fästa ett fotografi från just den resan? Det blir ett roligt sätt att låta bilderna komma till användning samtidigt som du skapar en intressant och personlig inredning.

 

Inred med jordglober

Något som fångar intresse hos både stora och små är de klassiska jordgloberna. Visst kan de användas precis som de är för att låta ditt reseintresse lysa igenom i inredningen, men ännu roligare blir det om du gör något personligt av dem. Ett tips är att borra små hål för att markera de länder eller städer du besökt, vilket blir extra effektfullt om jordgloben är utrustad med en lampa inuti. Då kommer destinationerna lysa som små stjärnor runt om på den lilla planeten och påminna dig om de platser du redan besökt, men också inspirera dig till nya äventyr i framtiden.

 

Investera i professionella resebilder tryckta på glas

Egna fotografier i all ära, men ibland är det roligt att lägga lite extra krut på inredningen och investera i professionella motiv. Resebilder på glas där yrkesfotografer står bakom motivet kommer addera både exklusivitet och intresse till ditt hem och glaset kommer dessutom se till att färger och detaljer framhävs på bästa möjliga sätt. Välj ut resebilder tryckta på glas med motiv som du har en koppling till eller som du bara känner dig inspirerad av och låt dem glänsa på egen hand eller blanda dem med dina egna fotografier för en personlig känsla.

Oavsett om du väljer att inreda med jordglober, världskartor, resebilder på glas eller sand hämtad från de olika resmål du besökt kommer du påminnas om dina underbara upplevelser varje gång du kliver in i hemmet. Ett underbart sätt att påminnas om de fantastiska äventyr du varit med om, men också ett sätt att inspireras till att fortsätta upptäcka världen på ditt alldeles eget sätt!

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116