KONFERENSRESA UTOMLANDS – till stor nytta för både individ och företag

En KONFERENSRESA UTOMLANDS kan vara just vad som behövs för att öka kreativiteten, motivationen och samarbetsförmågan hos alla kollegor på arbetsplatsen. Alicante, Amsterdam, Aten. Ljubljana, Lofoten, London. Sanremo, Sopot, Split. San Francisco, Seoul, Singapore. Det är bara att välja och vraka bland ett stort utbud av resmål, tänka ut ett önskvärt tema, och med öppet sinne åka iväg med gänget på nya äventyr för att tillsammans utvecklas både som medarbetare och som medmänniskor.

Tema mat, vin och spa lämpar sig väl i till exempel Barcelona, Bilbao, Budapest, Toscana, Polen, Slovenien eller Estland. En KONFERENSRESA med god mat, välsmakande dryck och välgörande spa gör gott för varje individ, skapar lätt större arbetslust och utvecklar kompisandan på företaget. Gruppövningar där alla känner sig lika inkluderade kan vara en viktig komponent för att öka trivseln på arbetsplatsen. Låt en KONFERENSRESA UTOMLANDS bli ett verktyg för att främja ett gott samspel och behaglig samvaro. Aktiva och äventyrliga konferensresor med träning, vandring, skidåkning eller segling på schemat är roliga alternativ för dem som önskar fart och fläkt. Lugnare aktiviteter såsom yoga, meditation och mindfulness är något som egentligen alla mår bra av och ger på lång sikt mer energi. Att över huvud taget vistas tillsammans på en ort utomlands med nya intryck och nya vyer varje dag ger ny energi och får alla medarbetare att känna sig uppfyllda av glädje och entusiasm. En bra investering som lätt ökar effektiviteten.

Visste ni förresten att aktiva konferensresor är avdragsgilla? KONFERENSRESA UTOMLANDS REGLER säger att grunden för att en konferens ska vara avdragsgill är att den ska vara till gagn för företaget. Tidsmässigt bör konferenstiden vara minst sex timmar per dag, något som är lätt att ordna med en väl planerad träningskonferens, vandringskonferens, skidåkningskonferens, seglingskonferens eller yogakonferens. Med boende på en bra och välutrustad konferensanläggning är det alltid nära till konferensrum med alla behövliga faciliteter. Att ha konferenspass ute i naturen är också alltmer populärt. Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder till exempel det intressanta Walk & Talk- konceptet, promenadmöten som lättar upp stämningen under samtalet.

KONFERENSRESA UTOMLANDS REGLER säger även att den effektiva arbetstiden under en resa som pågår en vecka ska vara minst 30 timmar, jämnt fördelat under veckan, något som är viktigt att ha med i beräkningen för en veckolång KONFERENSRESA UTOMLANDS.

Konferenspaket utomlands

I ett KONFERENSPAKET UTOMLANDS ingår allt som ni kan tänkas behöva för en riktigt lyckad och effektiv konferens. Allt ifrån små detaljer såsom lunchpaket på vandringen och projektor till PowerPoint-presentationen till instruktörer som coachar på både individnivå och gruppnivå. En inspirationsföreläsning om till exempel mod, att finna sin inre styrka, att tro på sig själv och att finna styrkan i gruppen. KONFERENSRESA UTOMLANDS – ni vet väl om att den är avdragsgill?


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116