Konferensresa Portugal – en studie i hållbar stadsutveckling

Konferensresa Portugal – en studie i hållbar stadsutveckling

Konferensresa Portugal – upplev genuin stadskvalitet i Lissabon

Vad innebär egentligen stadskvalitet? Begreppet diskuteras alltmer i samband med diskussioner om hållbar stadsutveckling. Hur kan vi uppnå högsta möjliga stadskvalitet? Konferensresa Portugal tar er med till Lissabon och Portugal där stadskvaliteten är högt värderad. Konferensresa Portugal visar exempel på en europeisk huvudstad där begreppet stadskvalitet är väl etablerat både bland människor som professionellt arbetar med stadsutveckling och hos allmänheten. Konferensresa Portugal visar goda exempel på hur tidigare nedgångna områden har förnyats och utvecklats till attraktiva områden. Konferensresa Portugal – upplev livskvalitet i storstaden.

Konferens Portugal – gröna parker och vackra trädgårdar

En starkt bidragande faktor till Lissabons stadskvalitet är stadens parker och trädgårdar. Jardim da Estrela är en trevlig och avkopplande park med många vackra träd och växter mitt i Lissabon. Konferens Portugal ger er möjlighet att ha ett konferenspass ute i den vackra grönskande parken. Självklart bestämmer ni själva vilken typ av aktiviteter ni önskar. Viktigast är såklart att alla i teamet har roligt tillsammans och dessutom samtidigt ökar samarbetsförmågan. Jardim da Estrela, som officiellt har namnet Guerra Junqueiro Garden, ligger intill en av Lissabons största kyrkor, Basílica da Estrela. Det går smidigt att ta sig till Jardim da Estrela och Basílica da Estrela med den legendariska spårvagnen nummer 28, som sakta tar sig fram genom några av Lissabons vackraste kvarter. Konferens Portugal – med härliga konferenspass i stadens gröna parker. Konferens Portugal – upplev den legendariska spårvagnen nummer 28.

Jardim do Torel är en vacker trädgård – med vacker utsikt över staden – som också är väl värd ett besök. Konferensresa Portugal – upplev några av Lissabons absolut vackraste trädgårdar.

Företagsresa Portugal – yoga på stranden och hållbar utveckling på det personliga planet

När vi diskuterar hållbar utveckling behöver vi också reflektera över vad som är hållbar utveckling för företagets medarbetare. Företagsresa Portugal kan mycket väl bli den investering som verkligen ger medarbetarna den avkoppling som de behöver för att må bra. Kanske väljer ni att bjuda in en föreläsare som talar om vikten av att koppla av för att i slutänden kunna prestera mer och bättre.

Med boende i Cascais har ni goda möjligheter att inkludera exempelvis yoga på stranden som en del av konferensens program. En konferens utomhus i vacker havsmiljö är många gånger långt mer effektiv än en konferens inomhus i en trist konferenslokal. Företagsresa Portugal – för inre välmående och högre effektivitet.

Planera framtiden tillsammans med en egen konferensresa i Lissabon. Låt er inspireras av Lissabons gröna trender och gå framåt tillsammans mot en hållbar utveckling. Studieresa Lissabon – välkommen till Lissabons sköna gröna stadsområden!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116