KONFERENSRESA-LISSABON | ArtikelHubben

KONFERENSRESA LISSABON – strandliv, konst, spårvagnar och fadosång

BOKA KONFERENSRESA LISSABON OCH UPPTÄCK DEN CHARMIGA KUSTORTEN CASCAIS

BOKA KONFERENSRESA LISSABON och upptäck vattnets helande krafter vid stränderna Praia do Guincho, Praia dos Pescadores och Praia da Duquesa. Stränderna har olika fördelar. Praia do Guincho, belägen fem kilometer från staden Cascais, erbjuder en magnifik utsikt över Atlanten och goda möjligheter till aktiviteter som vindsurfning. Att känna vinden och doften av salt hav är en uppfriskande upplevelse. Praia da Duquesa, också nära Cascais, utmärker sig för sin tillgänglighet. Det går att ta sig till stranden med rullstol. Stranden har även fått utmärkelser för sin renhet och god vattenkvalitet. Praia da Conceicao är ytterligare en strand vid Cascais som lämpar sig väl för personer med funktionsnedsättningar. Här kan du även få hjälp med att ta dig i vattnet med en vagn som hjälpmedel. Människorna som arbetar på stranden är väldigt vänliga och hjälpsamma. En rullstolsanpassad konferensresa kan också innehålla ett besök på Paula Rego museum. Museet har en speciell arkitektur och är beläget nära hamnen i Cascais. Det är en vacker rödfärgad byggnad med två pyramidformade torn. Paula Rego föddes år 1935 i Lissabon och växte upp under diktator António de Oliveira Salazars regim (1932–1968). Paula Regos konst är en blandning av feministisk ideologi, portugisiska folksagor och surrealism. KONFERENS LISSABON – med härligt strandliv och inspirerande konst.

GRUPPRESA LISSABON MED SMÄKTANDE FADOSÅNG

Med GRUPPRESA LISSABON kombinerar ni enkelt storstad och hav. Portugals huvudstad har mycket att erbjuda och närheten till badorten Cascais med dess härliga stränder gör KONFERENSRESA LISSABON till ett intressant alternativ för gruppen som vill kombinera exempelvis konst och kultur med avkopplande, lugna dagar på stranden. Lissabon sägs vara en av Europas soligaste huvudstäder så önskar ni en solig konferens är Lissabon en utmärkt destination. Lunchen intar ni med fördel i saluhallen Mercado da Ribeira, som har funnits sedan århundraden tillbaka. Att åka med en av stadens gula spårvagnar, gärna linje 28, är en rolig upplevelse. Ta turen exempelvis till Castelo de Sao Jorge och njut av utsikten över floden Tajo. Besök gärna torget Praça do Rossio och ta del av folklivet. När hungern sätter in efter en händelserik dag i staden är det skönt att sitta ner på en restaurang och smaka exempelvis nationalrätten bacalhão, en maträtt gjord på saltad och torkad torsk. Middagen intas med fördel till tonerna av smäktande fadosång. De ofta sorgsna kärleksballaderna är en viktig del av det portugisiska folkmusikarvet. En KONFERENSRESA LISSABON blir enkelt en härlig kombination av upplevelser varvade med effektiva konferenspass, kanske med fadosång som tema? Att tolka texter tillsammans kan vara utvecklande för gruppen. Låt alla medarbetare ge sin syn på texten och upptäck på så sätt hur olika en text faktiskt kan tolkas. En bra övning i att förstå varandra och varandras tankegångar.

SINTRA-CASCAIS NATURPARK

Naturen i Sintra-Cascais naturpark är häpnadsväckande vacker. Staden Sintra och kulturlandskapet i Sintra-Cascais naturpark är sedan år 1995 en del av Unescos världsarv. En vandring i parken blir ett fint inslag och en bra avslutning på konferensresan. Parken innehåller allt ifrån täta skogar och lugna sjöar till ett kustlandskap med höga klippor, sandiga vikar och sanddyner. En härligt omväxlande naturvandring som gör gott för själen.

BOKA KONFERENSRESA LISSABON, ge er ut på gemensamma äventyr i den portugisiska huvudstaden och upplev lugnet på den portugisiska rivieran. En konferens i härlig miljö. KONFERENS LISSABON – upplev några av Portugals absoluta höjdpunkter.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116