Konferensresa Hamburg | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferensresa Hamburg – en arkitektonisk resa

Konferensresa Hamburg – historiska lagerlokaler i världsarvet Speicherstadt

Konferensresa Hamburg med tema energi är ett intressant konferensalternativ i dessa dagar då energi debatteras flitigt i vårt svenska samhälle och i världen. På en Konferensresa Hamburg finns mycket att lära om hållbar utveckling, energibesparing och innovativ arkitektur.

Området Speicherstadt, som sedan år 2015 finns med på Unescos världsarvslista, är väl värt ett besök. De historiska lagerlokalerna som byggdes på pålar utgör tillsammans världens största historiska lagerkomplex. Mellan byggnaderna flyter kanaler som har direkt förbindelse med floden Elbe och Nordsjön. Kanalerna är starkt påverkade av tidvattnet. Förr i tiden kunde skepp då det var högvatten segla in och lossa och lassa rakt in i lagerbyggnaderna. Konferensresa Hamburg – med intressant arkitekturhistoria.

Konferens i Hamburg – Woodcube, ett hus helt fritt från kemikalier

Konferens i Hamburg kan ni besöka och lära er mer om många innovativa projekt. Konferensresa Hamburg med besök i femvåningshuset Woodcube visar ett bra exempel på ekologiskt byggande och hälsosamt boende. Byggnaden är helt enkelt en kub i trä. Väggarna består av trä och huset är helt fritt från kemikalier, lim och plaster. Byggherren Matthias Korff har goda erfarenheter av att sanera byggnader såsom gamla fabriker och sjukhus som har omvandlats till bostäder. Byrån som har ritat Woodcube, Architekturagentur i Stuttgart, specialiserar sig på energisnåla byggnader. Konferens i Hamburg – en studie i hälsosamt boende.

Studieresor arkitektur i Hamburg – hållbarhet och hälsa

Studieresor arkitektur i Hamburg ger goda inblickar i en stad i förändring. Konferensresa Hamburg visar exempel på den hållbara arkitektur som vi så väl behöver. En konferensresa som förenar nytta med nöje. Studieresor arkitektur i Hamburg – hållbarhet, energibesparing och arkitektur för bättre hälsa.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116