Konferensresa Bilbao | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferensresa Bilbao – en smakfull studie i positiv stadsomvandling

Konferensresa Bilbao – Guggenheimmuseet och ”Bilbaoeffekten”

Konferensresa Bilbao tar er med på ett kulinariskt och arkitektoniskt äventyr i Baskien. Njut av konsten i Guggenheimmuseet som är beläget vid floden Nervión i stadens centrum. Guggenheimmuseet i Bilbao invigdes år 1997. Byggnaden, med sin originella arkitektur och fasader i glas, titan och kalksten, ritades av den kanadensisk-amerikanske arkitekten Frank Gehry, som år 1989 tog emot det prestigefyllda Pritzkerpriset. Konferensresa Bilbao – upptäck det magnifika Guggenheimmuseet i Bilbao!

Bilbao har genomgått en förändringsresa från att ha varit en sliten, nedgången hamn- och industristad till att numera vara en attraktiv och trendig turistdestination som lockar kultiverade besökare. Staden Bilbao har fått ge namn till uttrycket ”Bilbaoeffekten” – att en arkitektoniskt framstående byggnad leder till en positiv stadsomvandling. Konferensresa Bilbao blir lätt en intressant studieresa som bjuder på en god inblick i stadsutveckling när den är som allra bäst. Konferensresa Bilbao – positiv utveckling för både individ och grupp.

Konferensresor Bilbao – studier i arkitektur

Studieresa till Bilbao med Hummingbird tar er med på unika guidade turer i en spännande stad som har genomgått en mycket intressant stadsomvandling. Konferensresor Bilbao inkluderar erfarna guider och arkitekter som bor och arbetar i området, vilket ger en unik inblick i Bilbaos genuina stadsmiljö.

Vitoria-Gasteiz är en intressant utflyktsdestination cirka sex mil från Bilbao. Här har ni möjlighet att få ta del av den kunskap som Hummingbirds arkitekturguider besitter. Patxi Magnado och Roberto Ercilla hör till områdets mest intressanta arkitekter.

Konferensresor Bilbao erbjuder dessutom oöverträfflig gastronomi. En introduktion till det baskiska köket ger ofta mersmak och många väljer att återvända till Baskien.

Konferens Spanien – opera, flamenco och fotboll

Konferenser i Madrid bjuder in till oförglömliga upplevelser i den spanska huvudstaden. Staden har ett rikt kulturutbud och ni väljer själva era aktiviteter. Opera på Teatro Real de Madrid är ett alternativ. Kanske vill ni prova på att gå en flamencokurs. Konferens Spanien – musik och dans, mat och vin.

Konferens Spanien med sporttema kan lätt bidra till en starkare gemenskap och lagkänsla. I Madrid finns två av Spaniens största fotbollsklubbar, Real Madrid och Atlético Madrid. Att tillsammans gå på en fotbollsmatch på favoritlagets hemmaarena är naturligtvis en svårslagen upplevelse som ger minnen för livet. Konferens Spanien – en fest med fotboll som tema.

Konferensresa Bilbao – upptäck sköna Baskien tillsammans. Glöm inte att smaka pintxos, gärna med oliver, sardeller och chili!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116