Åre skidåkning | Artikelhubben

Konferensresa Åre – Vandring Med Storslagna Vyer

Kickstarta hösten med Konferens Åre och ge er ut på en gemensam vandring i Sveriges vackra natur. Både sommar och höst är underbara årstider för vandring i Åre. Det finns många olika vandringsleder med olika svårighetsgrader. Att i verkligheten stå intill Tännforsen, Sveriges största vattenfall, är en fantastisk upplevelse. Att vandra omkring i närheten av forsen, höra ljudet av vattenmassorna som forsar fram och känna doften av mossa, är också en skönhetsupplevelse av högsta rang. Konferensresa Åre – se och upplev Tännforsen, Sveriges största vattenfall.

Boka Konferensresa Åre och upptäck fördelarna med att kombinera små dagsutflykter till natursköna områden med konferenspass på ert bekväma hotell. Kanske vill ni även förlägga något konferenspass ute i naturen. Många bra tankar och idéer kan komma fram under en vandring ute i friska luften. Gruppövningar i terrängen kan vara ett roligt sätt att få samspelet i gruppen att fungera bättre. Frisk luft ger stimulans åt hjärnan, minskar stressnivån och bidrar till en känsla av harmoni och glädje. Konferens Åre – med roliga konferenspass i terrängen.

Konferens Åre kan ge ro och rum för tankar. I en stressig vardag kan det vara svårt att finna den där tiden som verkligen behövs för att varva ner. Att arbetskamrater har tid att lyssna på varandra är naturligtvis viktigt för att allting ska fungera föredömligt på en arbetsplats. Därför kan Konferensresa Åre mycket väl vara en viktig faktor som kan bidra till trivsel och god hälsa bland kollegorna. Att vandra tillsammans intill porlande bäckar skapar lätt trivsel i teamet.

 

Boka Konferensa Åre – roliga aktiviteter svetsar samman gänget

Storslagna vyer, imponerande vattenfall och underbart vacker natur är en del av konceptet när ni bokar Konferensresa Åre. Bekvämt hotell, god mat och fina konferensfaciliteter är ytterligare en del av konceptet. Kombinationen är ett oerhört lyckat konferenskoncept och självklart blir konferensen så som ni själva vill ha den. Hummingbird Grupp & Konferens står gärna till er tjänst och skapar ett konferensupplägg som passar er perfekt. Boka Konferensresa Åre och upplev en helt unik konferens helt efter era egna önskemål.

Ett besök på hotellets spaavdelning brukar vara ett uppskattat inslag under konferensvistelsen i Åre. Ta det lugnt, varva ner och bara njut. Ett yogapass på morgonen är en bra början på dagen. Hotellets frukost ger såklart en god grund att stå på. Sedan är ni alla redo att ge er ut i terrängen på nya gemensamma äventyr. En aktiv konferensresa med vandring på schemat kan vara ett bra verktyg för att skapa samhörighet i teamet som just ska börja arbeta tillsammans.

Boka Konferensresa Åre och låt vandringen svetsa samman gänget. Konferenskonceptet Walk and talk är väl beprövat av Hummingbird Grupp & Konferens. En idé är att vandra parvis. Varje par kan då få samma fråga att diskutera och de lösningar på frågan som paren kommer fram till kan med fördel presenteras på hotellet på kvällen. Ett intressant tillvägagångssätt för att lära känna varandra bättre och dessutom öka mängden infallsvinklar och på så sätt bredda perspektiven. Konferens Åre – för vidare vyer.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116