Konferens Rom – äkta julstämning i en av Europas vackraste städer

Rom är en fantastisk stad som lockar året om. Att besöka Sankt Peterskyrkan i Rom i juletid är till exempel en väldigt speciell upplevelse. En känsla av andakt i den tid som ofta fylls av stress och krav kan vara en fin julgåva till alla medarbetare. Samtidigt en fin investering i företaget och något för alla att minnas under lång tid framöver, varje gång det lackar mot jul.

Sankt Peterskyrkan har fått sitt namn efter aposteln Petrus, som var en av Jesu lärjungar. Som katolicismens huvudkyrka står Sankt Peterskyrkan i centrum för världens katoliker. Det tog 120 år att bygga kyrkan, som stod färdig den 18 november år 1626 och invigdes av påve Urban VIII. En gudomligt vacker byggnad. Boka Resa till Rom och upplev äkta julstämning när den är som allra bäst.

Ett roligt sätt att upptäcka den italienska huvudstaden är att hyra en elcykel och köra runt bland alla vackra byggnader. Colosseum, Fontana di Trevi, Spanska Trappan, Petersplatsen, Forum Romanum, Konstantinbågen, Pantheon och Trajanuskolonnen är bara några av de platser som är väl värda ett besök. Konferens Rom – upplev den italienska huvudstaden från en elcykel.

Gruppresa Rom – besök på vingård och picknick i parken

Det är enkelt att nå Rom på en förmiddag eftersom direktflyg avgår från flera orter i Sverige. Det gör att Gruppresa Rom är ett bra alternativ för gruppen som önskar en kort men intensiv konferensresa under en helg. Det är fantastiskt vad mycket som kan hinnas med under bara ett par dagar i Rom.

Att genast åka ut på den italienska landsbygden för genuina upplevelser i vacker miljö är något som brukar ge en känsla av lugn och harmoni. En bra start på konferensen. Det finns många vackra vingårdar att välja mellan och maten och drycken lämnar naturligtvis ingenting övrigt att önska. Italiensk gastronomi bygger på utsökta råvaror. Lokalt odlade ekologiska grönsaker bidrar till både god smak och ett miljövänligt konferenskoncept, något som av många upplevs som väldigt viktigt i dag. Gruppresa Rom – med givande konferenspass på den italienska landsbygden.

Att förlägga ett konferenspass på en italiensk vingård har många fördelar. Att konferera i vacker miljö ger en skön känsla till konferensen. En härlig och inspirerande konferenslokal kan betyda mycket för konferensens framgång. Här får gruppen möjlighet och tid att komma närmare varandra, och på så sätt tillsammans utveckla förmågan att samarbeta. Gruppresa Rom – tillsammans för bästa möjliga resultat.

Roms parker kan erbjuda en stunds lugn och ro mitt i storstadslivet. Varför inte passa på att förlägga ett konferenspass i någon av Roms vackra parker? Här finns utrymme för gruppaktiviteter av olika slag. Gruppövningar är ett bra och roligt sätt att stärka teamet. Att tillsammans i lag försöka finna lösningar på problem ökar förmågan att samarbeta i framtida arbetssituationer. Att gruppen fungerar som ett lag är viktigt för företagets framgång. Att få alla individer att finna sin roll i teamet bidrar till ett mer effektivt samarbete och i slutänden ett betydligt bättre resultat. Konferens Rom – konferenspass i en vacker park.

Efter att ha promenerat en stund i den italienska huvudstaden Rom kan det vara skönt att vila både fötter och huvud i en av Roms vackra parker. Att ta en liten paus från alla ljud och intryck. Utbudet av ostar och vin är stort i Rom. Att tillsammans inhandla detta för en picknick i parken är roligt och picknicken blir en upplevelse att minnas. Villa Borghese är en stor park som lämpar sig väl för en stunds avkoppling och ett givande konferenspass i härlig miljö. Gruppresa Rom – goda ostar, gott vin och trevligt umgänge.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116