Konferens Malta – Walk & Talk och Boat & Talk

Maltas huvudstad Valletta är en intressant destination i en av Europas mikrostater. Valletta är en av Europas minsta huvudstäder. Staden har mindre än 6 000 invånare. Staden Valletta finns med på Unescos världsarvslista. Här finns mycket intressant arkitektur med både europeiska och arabiska influenser. Att strosa runt i staden är en både lärorik och rolig aktivitet som lämpar sig väl på en Konferensresa Malta. Konceptet Walk & Talk är populärt bland konferensdeltagare. Många menar att samtal under promenader i spännande miljöer bidrar till kreativitet. Konferens Malta – Walk & Talk i ett av Unescos vackra världsarv.

Önationen Malta sträcker sig över en yta på cirka 316 kvadratkilometer, en yta som motsvarar mindre än en fjärdedel av Ölands yta. Önationen har ett strategiskt läge mellan Sicilien i Italien och Afrikas nordkust. På så sätt är Malta en länk och en bro mellan Europa och Afrika. Havet är alltid nära, vilket gör att havsnära aktiviteter såsom kajakpaddling, bad i Medelhavet, speedboatrace och snorkling lätt bidrar till en god stämning på konferensen. Boat & Talk är ytterligare ett koncept som Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder. En dag på havet i en katamaran kan vara en synnerligen god stämningshöjare som lätt svetsar samman teamet. Konferens Malta – Boat & Talk med salta bad i Medelhavet.

Aktiviteter i Malta – utflyktsmål i Vallettas närområden

Malta har många intressanta utflyktsmål att erbjuda. Ett besök i Marsaxlokk, gärna på en söndag då söndagsmarknaden äger rum i byn, ger en upplevelse av det genuina Malta. Det traditionella fiskeläget är enkelt att nå med bara en cirka 30 minuter lång färd från huvudstaden Valletta. Att gå runt i hamnen och betrakta de färgglada fiskebåtarna – de traditionella maltesiska så kallade luzzu-fiskebåtarna – är en speciell upplevelse i sig. Att sätta sig ner i lugn och ro och avnjuta en middag med färsk fisk eller färska skaldjur är definitivt en mat- och helhetsupplevelse som uppskattas av många. Aktiviteter i Malta – gör en utflykt till fiskeläget Marsaxlokk.

En båttur till den natursköna ön Gozo är en trevlig utflykt. Att vandra på Gozo är en härlig upplevelse och att förlägga ett konferenspass i denna vackra miljö gör att konferensen lätt uppfattas som rolig och inspirerande. Återigen, Walk & Talk är ett intressant konferenskoncept som säkert kan passa er. Hummingbird Grupp & Konferens hjälper er naturligtvis att anpassa vandringen efter den enkelhet eller svårighetsgrad som ni önskar. Vacker miljö är en garanti! Många företag har vittnat om att det finns mycket att vinna på att åka utomlands på konferensen. Malta är ett bra alternativ för alla som önskar en variationsrik konferensresa. Aktiviteter Malta – vandring på den vackra ön Gozo.

Om kultur och historia är något som intresserar ert team så är Konferensresa Malta absolut ett alternativ som är väl värt att satsa på. En väl värd investering som ger en god inblick i Maltas historia och på så sätt gör det lättare att lära och ta till sig kunskapen om önationen Malta och dess utveckling. Ett besök i staden Mdina, Maltas gamla huvudstad, bjuder på mycket kultur, historia och arkitektur.

Boka konferensresa Malta och upplev en spännande del av Europa. Vandra genom historiska kvarter och i vacker natur. Utveckla teamet ombord på en katamaran. Alla i samma båt, på väg mot gemensamma mål. Konferensresa Malta – vandring, glittrande hav och saltstänkta upplevelser.

 

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116