KONFERENS I BERLIN | Aritkelhubben

KONFERENS I BERLIN – brobyggande aktiviteter i en föränderlig värld

Tysklands huvudstad Berlin lämpar sig väl för en kreativ konferensresa med roliga gemensamma aktiviteter som lätt skapar en känsla av god samhörighet bland gruppens individer. Stadens inspirerande miljö ger nya intryck och manar till nya tankegångar. Berlin är ett innovativt centrum som har mycket att erbjuda i form av nya lärdomar, konst och kultur, spännande arkitektur, öppenhet och berikande mångfald. Endast en kort flygresa bort har ni tillgång till Berlins kulturella utbud, trendiga och mysiga restauranger och konferenshotell mitt i centrum. Vill ni hellre ta tåget eller bussen så går det också bra. Berlin är alltid nära! KONFERENS BERLIN – gemensamma upplevelser i en av Europas trendigaste kulturstäder.

Staden Berlin är i ständig förändring och här finns alltid något nytt att upptäcka. KONFERENS I BERLIN med tid för gemenskap har mycket att erbjuda företagets alla medarbetare. Att beskåda stadens graffitiprydda husfasader är ett nöje i sig. Det sägs att konsten alltid speglar samhället. ”Konsten och samhället” kan vara ett intressant tema för nästa konferens. I Berlin finns massor av konst att beskåda. Att diskutera konstnärliga uttryck kan vara ett utmärkt sätt att lära känna varandra och förstå varandras tankegångar. Diskussioner kring konst kan vara ett bra sätt att utvecklas tillsammans. Den moderniserade kvarlevan av Berlinmuren East Side Gallery ligger vid floden Spree i Friedrichshain. Målningar av konstnärer från hela världen täcker ena sidan av muren och platsen, som ligger mitt i stan, är öppen för allmänheten. Låt målningarna bli utgångspunkter för diskussioner om dåtid, nutid och framtid. KONFERENSRESA BERLIN – med tema ”Konsten och samhället”.

KONFERENSRESA BERLIN – Broar som förenar

Broar är såklart viktiga symboler för brobyggande och något som kopplar samman oss människor. I Berlin finns många intressanta broar att beskåda. Ett intressant tema för KONFERENS BERLIN kan vara ”Broar som förenar”. Oberbaumbrücke går över floden Spree och förbinder stadsdelarna Friedrichshain och Kreuzberg med varandra. Stadsdelarna är numera sammanslagna och området heter Friedrichshain-Kreuzberg. Oberbaumbrücke är en viktig symbol och finns med på Friedrichshain-Kreuzbergs vapensköld. Schlossbrücke går över Spreekanal, som är en utbyggd sidogren av floden Spree. Schlossbrücke, som ritades av Karl Friedrich Schinkel, sammanbinder Karl-Liebknecht-Strasse och ön Spreeinsel med avenyn Unter den Linden. Lutherbrücke, som har fått sitt namn efter prästen, munken och teologen Martin Luther, går över floden Spree. Lutherbrücke designades av arkitekterna Karl Bernhard och Otto Stahn. Det finns mycket historia och mycket att lära kring broarna i Berlin. Ta er tid att utforska broarnas alla detaljer och ge er in i långlivade diskussioner kring brobyggande aktiviteter som genom historien har lyckats förena människor. KONFERENSRESA BERLIN – vänskap och samarbete, broar som binder oss samman.

En KONFERENS I BERLIN ger oförglömliga dagar i en av Europas absolut hetaste huvudstäder. Möjligheterna är oändliga. Bestäm själva ett tema som passar er. Hummingbird Grupp & Konferens har goda erfarenheter av att sätta ihop program för konferensresor utifrån resenärernas behov och önskemål. ”Konsten och samhället” och ”Broar som förenar” är bara två förslag på teman som kan passa för en konferens i Berlin. Det viktiga är att ni känner att det blir en intressant, meningsfull och givande konferensresa. Välkomna till Berlin!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116