Sony Center Berlin | Artikelhubben

Konferens Berlin – Folkliv, Konst och Arkitektur i en sprudlande storstad

Konferensresa Berlin kan vara vad som behövs för att få igång arbetsmotivationen i gänget. En konferensresa kan helt enkelt vara ett fantastiskt verktyg för att öka motivationen på jobbet, skapa glädje och trivsel i teamet och dessutom främja både medarbetarnas och företagets hälsa. Konferens Berlin passar bra för alla företag som tycker att endast ett fåtal dagars konferens, exempelvis över en helg, räcker. Med direktflyg från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm är ni framme i Berlin efter endast två timmars flygtid. Väl på plats i Berlin kan ni påbörja konferensen direkt.

Alla människor behöver energi och kraft för att orka jobba och hålla arbetslusten uppe. Konferens Berlin är därför en väl värd investering som kan löna sig på många sätt. Glada medarbetare ger ett friskt och välmående företag. Att arbeta med motivation för individen, gruppen och verksamheten är något som verkligen kan ge bättre resultat på lång sikt. Upplev den pulserande storstaden Berlin, öka kreativiteten och finn innovativa lösningar. Konferensresa Berlin – våga tänka innovativt!

Lockas ni av designbutiker, museer i världsklass, sköna barer, bra shopping i trendiga vintageaffärer, mysiga kaféer, utomhusteatrar och ljuvliga parker? Då är Berlin definitivt en stad för er. Att utforska Berlins heta stadsdelar är en upptäcktsresa som bjuder på många överraskningar. I Friedrichshain, som tidigare var en arbetarstadsdel och som numera rymmer både studentbostäder och internationellt kända klubbar, finns East Side Gallery, en cirka 1,3 kilometer lång rest av Berlinmuren som är täckt av graffitimålningar. Annorlunda och tankeväckande konst.

 

Konferensresa Berlin – en historisk resa genom några av Berlins stadsdelar

I stadsdelen Mitte hittar ni Brandenburger Tor, stadsporten som har kommit att bli en symbol för Berlin. Brandenburger Tor är den enda stadsporten som står kvar i de tidigare fjorton stadsportarna i Berlins tullmur. Ett stycke intressant historia. Porten ritades av arkitekten Carl Gotthard Langhans, som verkade inom nyklassicismen. Porten består av sex par doriska kolonner och påminner om Propyléerna, porten till Akropolis i Aten i Grekland. Konferens i Berlin – arkitektur och historia.

Kreuzberg är ytterligare en intressant stadsdel i Berlin med många secondhandbutiker, restauranger och avslappnade kaféer. Strosa gärna längs Bergmannstrasse och ta dagen som den kommer.

Stadsdelen Prenzlauer Berg lockar många framför allt unga människor, konstnärer och artister. Innan Berlinmuren föll var Prenzlauer en samlingspunkt för intellektuella i Östberlin.

Det finns mycket att lära genom att utforska Berlins olika stadsdelar. Därför kan Konferens i Berlin vara ett mycket lärorikt konferensalternativ som verkligen ger djup kunskap om både Berlins och Tysklands historia.

 

Konferens i Barcelona– strandliv, storstadsliv och välsmakande paella

Ytterligare ett konferensalternativ för alla företag som önskar några dagars effektiv konferens i en sprudlande europeisk storstad är Barcelona, staden med närhet till både strandliv och storstadsliv. Varför inte prova Konferens Barcelona med tema matlagning?

Att tillsammans laga er egen paella kan vara en intressant och lärorik gruppövning som ger insikt och kunskaper om hur teamet, samspelet och kommunikationen egentligen fungerar. Att laga mat tillsammans är något som de flesta tycker är roligt och en aktivitet som kan leda till många skratt. Nöjda med grupparbetet kan ni sedan sätta er till bords och smaka på ert mästerverk. Färska skaldjur bidrar naturligtvis till denna härliga delikatess. Konferens Barcelona– laga god mat tillsammans.

Oavsett vilken storstad ni väljer att åka till så kan ni räkna med fina stunder tillsammans.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116