konferens barcelona | Artikelhubben

KONFERENS BARCELONA – Walk & Talk

Frukt och grönt, vingårdar och kvällspromenader vid stranden. En världsmetropol med en mångfald av vackra byggnader, unik arkitektur och stort kulturutbud i form av bland annat opera, salsa och flamenco. Det är inte för inte som Barcelona vid Kataloniens kust brukar omnämnas som en av Europas just nu hetaste städer. Barcelona är en stad som är varmt inbjudande året runt. BOKA KONFERENSRESA BARCELONA och upplev sköna konferensdagar vid Medelhavet. Barcelonas medelhavsklimat innebär milda vintrar och heta somrar. Låt det gynnsamma klimatet bli en katalysator för ett bra företagsklimat. En god företagskultur skapar alla medarbetare tillsammans, kanske allra bäst på en plats utanför kontoret, i en inspirerande miljö. Vad innebär en god företagsmiljö? Det är en fråga som med fördel kan tas upp på konferensen. Att alla på arbetsplatsen är ense om den frågan kan vara en avgörande faktor för både trivsel och goda arbetsresultat. KONFERENSRESA BARCELONA ger goda möjligheter att kombinera god mat, vandring mellan vingårdar i ett vackert landskap, samt kulturella evenemang med en konferens i form av ”walk and talk”. Walk and talk är ett möteskoncept som blir allt mer populärt. Sällan är tankarna så kreativa och visionära som under en promenad och många överenskommelser har skett just under en promenad. Varför inte prova denna nya taktik för att skapa bättre och mer framgångsrika konversationer på jobbet? KONFERENS BARCELONA – Walk & Talk.

KONFERENSHOTELLEN I BARCELONA

Konferenshotellen i Barcelona lämnar inget övrigt att önska. På dessa välutrustade hotell finns allt som behövs för konferensen. Bekvämt boende i kombination med bra lokaler för många olika typer av möten och evenemang. Nära till stranden, nära till stadens pulserande nattliv eller nära till vacker landsbygd som lämpar sig väl för en cykeltur eller vandring. Låt det som ni tycker är viktigast avgöra var ni bor. KONFERENSRESA BARCELONA innebär många valmöjligheter och Hummingbird Grupp & Konferens skräddarsyr resan efter era önskemål.

Att göra en guidad tur med en hemlös kan vara en verklig ögonöppnare som både vidgar era vyer och öppnar ert sinne. Få människor känner en stad så som en hemlös och ni kan räkna med att finna intressanta platser långt bortom de vanliga turiststråken. BOKA KONFERENSRESA BARCELONA och upplev den katalanska huvudstaden ur ett annorlunda perspektiv. Nya perspektiv ger nya lösningar. Att skapa ett effektivt problemlösningsteam kan vara en viktig framgångsfaktor för företaget. Möt den nya staden tillsammans med en positiv förväntan om vad som kan finnas bakom nästa gatuhörn. Ta varje situation som den kommer, alltid med en positiv attityd. Fatta snabba beslut tillsammans. Ta fullt ansvar för hela teamet. En konferensresa till Barcelona kan ge övningar i allt detta och skapa ett mer lösningsfokuserat team. KONFERENS BARCELONA – möt Kataloniens huvudstad tillsammans med ett öppet sinne.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116