Konferens Alperna | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferens Alperna – åk skidor i Sölden och upplev Tyrolens vackra huvudstad Innsbruck

Konferens Alperna – njut av ekologisk mat i Österrike

I Tyrolen i Österrike finner ni några av landets bästa skidorter. Området lockar besökare året runt med oerhört vacker natur och mängder av aktiviteter att välja mellan. Konferens Alperna med övernattning i Tyrolens huvudstad Innsbruck är definitivt en mångsidig konferens. Gemensamma äventyr i Alperna med god mat på menyn.

I Österrike kan ni enkelt studera hållbar livsmedelsproduktion. Besök gärna någon av landets mysiga gårdsbutiker med lokala råvaror och hemlagade delikatesser. Ost, äppelmust, aprikosmarmelad och pumpakärnolja är bara några av de läckerheter som ni kan finna bland Österrikes fina hantverk. Konferens Alperna – med smak av Österrike.

Konferensresa Alperna – med rundtur i vackra Innsbruck

Konferensresa Alperna med ett första stopp i Innsbruck ger utrymme för en dag fullspäckad med arkitekturupplevelser. I gamla stan i Innsbruck finner ni många vackra byggnader. Pastellfärgade hus, smala gränder och kullerstensgator. De magnifika bergen runt omkring utgör en naturligt vacker kuliss då ni vandrar runt i denna österrikiska stad. Konferensresa Alperna – upptäck Tyrolens huvudstad Innsbruck.

Företagsresa Alperna – skidåkning i Sölden

Företagsresa Alperna med skidåkning i Sölden har skidåkning för alla. Nybörjare eller rutinerade – här hittar ni alla den perfekta skidåkningen för just er. Företagsresa Alperna kan vara en kul start på det nya projektet och en bra början på teamets arbete tillsammans. Konferens Alperna med gemensamma utmaningar i skidbacken sätter samarbetsförmågan på prov. Roliga utomhusaktiviteter ger möjlighet för teamet att öva på att finna gemensamma lösningar. Konferens Alperna – en rolig kickoff för det nya projektet.

Investera i en konferensresa och ge ny energi till hela teamet. Boka Konferensresa Alperna och upplev Tyrolens absoluta höjdpunkter.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116