Hjälpmedel för VVS-installatörer, tekniker, montörer och företag

Att jobba som VVS-montör innebär att man inte bara ska ha koll på hur man installerar ett VVS-system eller på något annat sätt installerar en passande VVS-lösning hos kund. Man ska även ha koll på marknaden, vilka reservdelar och system som finns och mycket mer. Det är inte alltid lätt att ha koll på alltihop, speciellt idag när det finns mängder av företag och produkter att välja mellan.

Använd VVS-app för att underlätta arbetet

Många företag har anammat den smarta telefonens möjligheter. Så gott som alla har ju små och kraftfulla minidatorer genom sina smartphones. Du kan hitta alla möjliga typer av appar på Google Play och App Store. Du kan bland annat hitta en app som är mycket användbar om du jobbar med VVS-tillbehör och -produkter. Det finns exempelvis appar som gör det lätt för dig att se vilka VVS-produkter företaget tillhandahåller, det vill säga att du omedelbart kan se in i företagets produktkatalog. Dessa appar gör de så lätt som möjligt för dig att ange vad det är för delar du behöver plus att du oftast även får med andra bra funktioner, exempelvis möjligheten att göra noteringar.

En guide som hjälper dig att montera på rätt sätt

Alla kan göra fel och det är lätt hänt när det finns tusentals delar att ha koll på. Tyvärr kan även små misstag ha stora konsekvenser när det kommer till just VVS. För att säkerställa att du installerar de olika delarna eller systemen på rätt sätt har vissa tillverkare av VVS-produkter även utvecklat appar som kommer med en VVS-guide. Det är ett mycket bra sätt att både komma ihåg hur en viss del monterades och även kunna säkerställa att du gör på rätt sätt.

Hitta rätt app

Det är naturligtvis inte alla leverantörer som har utvecklat egna appar. Även enklare appar tar lång tid att utveckla och de är även kostsamma. Det är oftast bara de större tillverkarna som verkligen vill särskilja sig från konkurrenterna som utvecklar appar och program. Det finns trots allt många fördelar med att släppa en sådan app. Bland annat ger man kunderna ett stort värde genom att tillhandahålla både katalogen och möjligheten att få hjälp med monteringen. Både företag och privatpersoner har stor nytta av en app. Om du jobbar inom branschen, driver ett byggföretag som utför många VVS-jobb eller om du är en privatperson som ska fixa med något VVS-arbete hemma kan en app vara en stor fördel.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116