trådlöst headset kopplas inte till dator | Artikelhubben

Hitta ett trådlöst headset som matchar dina behov

Att välja ut ett par hörlurar att använda på kontoret kan kännas knepigt eftersom det finns otroligt många modeller att välja bland på marknaden. In-ear, on-ear, over-ear – vad är egentligen skillnaden? Fortsätt läs för att ta reda på mer om några av de vanligaste hörlursmodellerna och dess fördelar för att lättare bestämma dig för vilket alternativ som passar dig bäst.

Till att börja med är det viktigt att kontrollera vilken budget du har att röra dig med. Det är helt klart värt att lägga lite extra på att skaffa dig ett trådlöst headset då det innebär att du inte behöver tänka på sladdar som hindrar dig från att röra dig eller som lätt trasslar in sig i resten av din arbetsutrustning. Ett trådlöst headset kopplas inte till dator eller telefon med sladd utan kopplas istället samman via Bluetooth när du ska besvara eller ringa ett samtal. Detta är ett perfekt alternativ för dig som arbetar på kontor och gärna vill kunna röra dig fritt framför skrivbordet eller gå bort till en kollega om du behöver råd. När du väl bestämt dig för detta är det dags att börja titta på olika hörlursmodeller.

Trådlösa headset med in-ear-hörlurar

Ett trådlöst headset med in-ear-hörlurar placeras inuti örat och är ofta väldigt små till storleken vilket gör dem lätta att förvara och ta med sig. I och med deras utformning och placering kommer ljudet kunna strömma direkt in i örat, vilket gör att du kommer höra den andra personen tydligt och bra. De är perfekta att ha med sig på möten eller om du behöver delta i ett möte när du är på språng då de enkelt får plats i fickan eller portföljen. Dessutom behöver du inte oroa dig för sladdar som trasslat ihop sig då de trådlöst kopplas ihop med din telefon.

Trådlösa headset med on-ear-hörlurar

Önskar du ett ännu mer omslutande ljud än det du får från in-ear-hörlurarna är så kallade on-ear-hörlurar ett utmärkt alternativ. Precis som med andra trådlösa modeller kopplas ett sådant här trådlöst headset inte till dator med sladd utan via Bluetooth, men det som skiljer dem från in-ear-hörlurarna är att de placeras på öronen. De är alltså inte utformade som en liten snäcka, utan som en platta med högtalare och tunn vaddering för att ligga skönt mot öronen. Detta gör att omgivande ljud stängs ute på ett bättre sätt, vilket kan göra det lättare att fokusera på samtalet. När du väljer en sådan här trådlös modell får du en mikrofon på ditt headset som sträcker sig framför munnen på en mikrofonarm, vilket säkerställer ett bra ljud även för den du pratar med. Detta är antagligen den vanligaste modellen att använda sig av i just kontorsmiljöer.

Trådlösa headset med over-ear-hörlurar

Kräver ditt arbete att du verkligen ska kunna försjunka dig i det du hör i hörlurarna är over-ear-hörlurar ditt bästa val. Kanske jobbar du med musik eller någon annan typ av arbetsuppgift där det är viktigt att uppfatta varje detalj? Over-ear-hörlurar placeras nämligen på och runt öronen och är den modell som på bäst sätt stänger ute omgivande ljud och där du får bäst ljudupplevelse. Även här får du en trådlös modell utrustad med en mikrofon på ditt headset som gör det enkelt att föra samtal och hålla i möten över datorn. Det negativa är dock att de tar upp rätt mycket plats och kan kännas tunga på huvudet efter några timmars arbete.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116