Frisörer på Medborgarplatsen | Artikelhubben

Hitta din frisör på Medborgarplatsen

Medis, det stora torget i Stockholms underbara stadsdel Södermalm, har mycket att erbjuda. Det levande området erbjuder ett stort och varierat utbud av restauranger, saluhall och spännande butiker. Sommartid myllrar det av levnadsglada människor på de många uteserveringarna. För den som behöver piffa till sig finns också flera skönhetssalonger och frisörer att vända sig till. På sommaren tar håret mycket skada av sol och salta bad. Förebygg slitna toppar och frissigt hår genom att boka in ett besök hos en duktig frisör. På Medborgarplatsen hittar du många möjligheter. Här jobbar ett stort antal frisörer vars största mål är att du som kund ska lämna den aktuella salongen med ett nöjt leende på läpparna och en snygg frisyr på huvudet.

Hårvård, klippning och färgning – och det lilla extra

Behandlingsutbudet hos frisörer på Medborgarplatsen varierar med allt från enklare klippningar till avancerade hårfärgningar. Däremellan finns också många hårvårdsbehandlingar på menyn. Ofta syftar de till att göra håret extra motståndskraftigt och lent. Oavsett vilken hårtyp du har kan du hitta en frisör som är expert på just din typ i det populära Södermalmsområdet. Kanske finns det rentav en salong i närheten av ditt hems adress? Frisörer på Medborgarplatsen huserar i många populära lokaler, inte sällan med en luftig och modern inredning. Att hitta en bra frisör på Medborgarplatsen är ingen svår uppgift.

Unna dig det lilla extra

Det lilla extra i form av en god espresso eller en fräsch juice serveras ibland i samband med frisörbesöket. På trendkänsliga Södermalm finns flera högkvalitativa salonger som fokuserar på helhetsupplevelsen och inte bara på skönhetsresultatet. Det är en minst sagt trevlig trend som har letat sig fram från världens största städer hela vägen upp till vår svenska huvudstad. Visst kan prislappen bli lite dyrare på de lyxigare ställena, men ibland behöver man bli extra ompysslad.

Drop-in och tidsbeställning

Om du vill ha kostnadsfri rådgivning brukar det rekommenderas att du bokar tid i förväg. Då kan du få värdefulla råd om skötseln av ditt hår. Det är guld värt att få tips om produkter av ett proffs. Om du använder dem rätt kan du nämligen hålla håret fint längre, vilket sparar på frisörbesöken i längden.

Varje salong har sina egna öppettider. Frisörer på Medborgarplatsen finns det gott om, så att hitta en salong med öppettider som matchar ditt schema lär inte vara svårt. Många av Södermalms frisörer erbjuder också drop-in-tider – guld värt när du får en ledig stund över.

Ta dig hit

Medborgarplatsens stora utbud av frisörer och skönhetssalonger lockar besökare från hela Stockholm. Det finns många sätt att ta sig hit. Om du vill åka kollektivt finns det flera hållplatser i närheten att välja mellan. Såväl Medborgarplatsen som Stockholm Södra och Björns trädgård går bra. Du kan resa med buss eller tunnelbana. Om du uppger Medborgarplatsen i din GPS kan du också enkelt ta dig till det älskade torget med såväl cykel som bil. På Södermalm finns det gott om både bil- och cykelparkeringar.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116