Håll kontoret renare och säkrare med en kvalitativ entrématta | Artikelhubben

Håll kontoret renare och säkrare med en kvalitativ entrématta

På kontor, små som stora, är det stor chans att det passerar många människor varje dag. Det gör valet av entrématta extra viktigt. Den skyddar inte bara golvet mot skador och smuts, utan ser också till att minska risken för halka vid regn och snö och ger hela kontoret ett bättre första intryck.

Entrén kan nämligen ha stor inverkan på hur människor uppfattar hela din verksamhet. Det är alltid viktigt att göra ett bra första intryck för att skapa en positiv känsla hos besökaren. En snygg och säker matta är därför att föredra framför en modell av dålig kvalitet med tråkigt utseende.

Hur vet jag vilken matta som passar bäst för mitt kontor?

Tyvärr finns det ingen storlek, färg eller form på matta som passar för alla lokaler. Det som är det bästa valet för just dig beror på hur stort utrymme du har, vilken budget du satt upp samt hur många personer som kommer att passera entrén dagligen. Se dock till att alltid välja en kvalitativ entrématta, både utomhus och inomhus. Även om det blir ett dyrare inköp för stunden kommer det att löna sig i längden. Den kommer då att klara av att stå emot både regn och snö samt att folk använder den för att torka av sina smutsiga skor. Skulle du i stället välja en matta av låg kvalitet för att priset är lite lägre kommer den med stor sannolikhet börja tappa tyg eller släppa i kanterna. Om mattan inte ligger platt och fäst mot golvet riskerar de passerande att snubbla på den uppvikta kanten. Det är helt klart inget du vill riskera bland dina gäster. En entrématta i gummi brukar vara ett säkert val för alla som önskar både kvalitet och säkerhet.

Välj en matta som representerar verksamheten

Var även noga med att välja en matta i en stil som passar in med resten av inredningen på kontoret. Är du ute efter något stilrent och enfärgat eller vill du ha en matta med stora iögonfallande mönster? Idag erbjuder marknaden otroligt många alternativ vilket gör att du kan släppa lös kreativiteten när det är dags att välja matta. Vilken stil du väljer säger mycket om hela verksamheten, så här har du verkligen chansen att göra ett statement. Välj en storlek som passar för det utrymme du planerar att placera den i. En för stor matta i ett litet utrymme kommer skapa ett trångt och instängt intryck, medan en för liten matta i en stor lokal kommer skapa ett obalanserat utseende.  

Välj rätt matta för din entré och välkomna gästerna med stil.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116