Golfresor och golfpaket till riktigt bra priser – upplev bekvämligheten med paketresor

Golf är både avslappnande och spännande, en sport som kombinerar adrenalin med avkoppling. Dessutom är det en sport med gemenskap. För dig som åker iväg på en rolig resa fullproppad med golf, väntar både god mat, nya vänner och härligt väder.

Golf spelas över hela världen och över hela Europa fullkomligt kryllar det av fina golfbanor. Det roligaste av allt är att olika länder har olika stil på sina banor. Vissa banor ligger i närheten till havet, andra är omgivna av berg. Beroende på vad du vill ha ut av din resa finns bra alternativ både till Spanien, Frankrike, Thailand och Sydafrika. Och givetvis många fler länder. En stor fördel när du bokar en paketresa med golf via en erfaren arrangör, är att det oftast finns svensktalande personal på området där du bor. Det blir med andra ord enklare att få hjälp med såväl bokningar som andra frågor du kan tänkas ha.

Om du har möjlighet att åka på en golfresa 4 veckor är det helt klart rekommenderat. Anledningen är att du på en hel månad har gott om tid att både golfa men också att njuta av vad landet har att erbjuda. I Europa finns det gott om historiska städer och länder med både kust och vida landskap. Du kan med fördel kombinera golfandet med hästridning, språkkurser eller vinprovningar. Varje land har sitt eget spännande utbud av sevärdheter och aktiviteter. Om vädret är det viktigaste för dig finns solsäkra alternativ som Thailand eller Kanarieöarna. Du kan enkelt hitta flera olika typer av golfresor, bland annat paket där både flyg, boende och greenfee ingår. Ofta kan du även göra egna tillval. Kanske vill du köpa till några greenfee, boka ett större hotellrum eller välja att hyra din golfutrustning på plats? Det går att lösa de flesta önskemål när du bokar resan via ett större företag.

Om du inte kan vara borta riktigt lika länge finns även riktigt bra alternativ för en golfresa 2 veckor. På två veckor hinner du också en hel del men kanske stannar inom Europa. En två veckors lång golfresa kallas ofta för mid stay och brukar vara just två till tre veckors semester. När du bokar en golfresa 2 veckor har du också flera bra paket att välja bland. Paket är oftast mer prisvärt eftersom företaget då har möjlighet att göra bra dealer med både hotellanläggningar och golfbanor.

Oavsett om du vill resa iväg på en längre golfresa 4 veckor eller endast kan ta ledigt några dagar, finns alltid bra alternativ. Short stay resor är exempelvis superpopulärt bland yngre som jobbar mycket och som endast kan ta ledigt torsdag och fredag. På fyra dagar hinner du utan problem njuta av solen, golfen och maten i bland annat Spanien, Portugal och Italien. Fundera på vad du vill få ut av golfresor och golfpaket samt vilken budget du har. Kontakta sedan en researrangör som är expert på just golfresor. Det finns bra alternativ för alla, oavsett ålder, längd på resan och budget.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116