Företagsresa Rom | Hummingbird Grupp & Konferens

Företagsresa Rom – kloster, opera, paddling och pasta

Posted on

Företagsresa Rom – kloster och opera

Företagsresa Rom välkomnar er till den sprudlande italienska huvudstaden Rom, ofta kallad ”Den eviga staden”. Här finns många hotell med goda konferensfaciliteter.

Företagsresa Rom med boende på Hotel Camilla Savelli erbjuder en konferens i en mycket speciell atmosfär. Hotel Camilla Savelli är ett före detta kloster och än i dag har ett fåtal nunnor kvar sin dagliga verksamhet här. Hotel Camilla Savelli designades av barockarkitekten Francesco Borromini, verksam i Rom på 1600-talet. Hotel Camilla Savelli har en terrass med vacker utsikt över den eviga staden.

Företagsresa Rom med boende på Hotel Quirinale erbjuder bland annat omedelbar närhet till Roms Opera. Hotel Quirinale har flera mötesrum i olika storlekar och restaurang Rossini förbereder gärna speciella menyer till er lunch. Mötesrummen på Hotel Quirinale har fått sina namn ifrån operavärlden. Här finns till exempel Verdirummet, Mascagnirummet, Donizettirummet och Puccinirummet.

Företagsresa Rom erbjuder en konferens för alla sinnen.

 

Gruppresa Rom – besök påvens sommarbostad och paddla i Albanosjön

Gruppresa Rom med besök i staden Castel Gandolfo vid Albanosjön tar er med till påvens sommarbostad. Vid påvens sommarbostad i Castel Gandolfo kan ni promenera i de vackra Barberiniträdgårdarna, gå på museum och beskåda Berninis fontän.

Med Gruppresa Rom kombinerar ni enkelt konferensen med fysiska aktiviteter. I Albanosjön, som ligger i Albanobergen, avgjordes kanot- och roddtävlingarna under de olympiska sommarspelen 1960. Här har ni möjlighet att själva utöva vattenaktiviteter såsom paddling. Passa gärna på att smaka en god pastarätt i någon av områdets strandnära restauranger som erbjuder både äkta italiensk pasta och en fantastisk utsikt över Albanosjön.

Gruppresa Rom – berikande upplevelser vid Albanosjön.

 

Rome Package Tours – helt enligt era önskemål

Med Rome Package Tours väljer ni exakt vilka bitar ni önskar inkludera i er konferensresa. Kontakta Hummingbird Grupp & Konferens så hjälper vi er att skräddarsy en paketresa helt enligt era önskemål. Ingen begäran är för extrem – alla idéer är välkomna. Vi vill uppmuntra er kreativitet och tillsammans sätter vi ihop bästa möjliga program för just er grupp. I Rom finns många möjligheter, mycket att se och mycket att uppleva.

Rome Package Tours. Konst & historia, mat & dryck – och så mycket mer.

 

Uttrycket ”Rom byggdes inte på en dag” används ofta för att beskriva att det tar tid att skapa någonting stort. Upplev staden tillsammans och upptäck vad som går att skapa om bara tid ges. Våga skapa era egna innovativa visioner och sikta på en ljus framtid tillsammans. Konferens Rom – en bra början på en ny resa.

Utforska Rom inför vinterns konferensresor eller för en vårkonferens. En konferensresa utomlands med destination Rom är fylld av inspiration och livsglädje. Välkommen till Rom – den eviga staden!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116