Neonskylten | artikelhubben

Erfaren och innovativ skyltservice hjälper dig att synas bättre och visa vad du erbjuder

Det finns en hel del nostalgi inom det här området. Tänk efter hur det till exempel brukar se ut i filmer eller TV-serier. Buckliga metallskyltar vid amerikanska bensinstationer eller Diners, flimrande neon som glittrar i vattenpölar i New York eller Paris. Men faktum är att vår tids krav på grafiska element, som logotypes, klädetiketter och butiksinredningar har höjt förväntningarna på den som levererar skyltservice.

Engagemang över lång tid

Alla som jobbar med varumärken vet att det kan ta tid att etablera sig och att det krävs uthållighet. Det är viktigt att fundera över vad som är kärnan i erbjudandet och hur det ska presenteras. Sedan gäller det att utveckla affären utan att tappa den röda tråden i kommunikationen mot marknaden. För inte så länge sedan räckte det med egna stämplar på dokumenten, tydlig skyltning i butiksfönstret och annonser i tidningar och magasin. Men vår digitala tid och enorma konkurrens ställer helt andra krav på skyltar som syns i Stockholm till exempel.

Nästan som en i familjen

För många är det väldigt personligt hur man förhåller sig till sina reklamkanaler. Har man haft samma utseende på sitt material i några decennier är det svårt att förändra det. Den grafiska profilen måste hållas intakt, igenkänning är trots allt A och O. Samtidigt ska den fungera i en modern omgivning. Ibland kan det istället vara tekniken som behöver uppdateras, när åldern tagit ut sin rätt. Eller om man söker en mer energisnål eller miljövänlig och hållbar lösning. Ta kontakt med Focus Neon för att diskutera frågorna med en kunnig och engagerad partner.

Flaggskyltar som sticker ut

Den här typen sitter i rät vinkel mot fasaden. De ska synas för fotgängare på gatunivå eller i shopping centers. När passar den bäst? Utgångspunkten är alltid dina behov och utseendet på din logotype. Är det många detaljer som ska synas är detta ett bra alternativ. Belysningen kan komma från alla håll. Det finns teknik som ger samma känsla som den klassiska neonskylten om det är det man är ute efter.

Vårda och utveckla

Det svenska klimatet är tufft och material som sitter utomhus får tåla både hetta, köld, vindar och fukt. En rekommendation är att boka in återkommande översyn och underhåll, exempelvis på årsbasis. Då byts trasiga lampor ut, till miljövänligare om det finns, och alla skarvar och anslutningar gås igenom. Tanken är ju att exempelvis din takskylt ska se ut som ny, mest hela tiden.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116