Tarangire tanzania elephant family | artikelhubben

Djurbilder, blommönster eller stadssiluetter – vilket motiv ska pryda dina väggar?

Att inreda hemmet med konst, oavsett om den är målad eller tryckt, är ett enkelt sätt att skapa en dekorativ och personlig inredning. Med den enorma mängd motiv, uttryck och konststilar som finns tillgängliga på marknaden är det enkelt att hitta en stil som passar ens egna personlighet och som går hand i hand med resten av inredningen. Det är dock inte bara själva motivet som kan göra skillnad för hemmets atmosfär, utan också på vilket sätt tavlan eller trycket är tillverkat. En målad tavla med antik guldram bidrar med en pampig och klassisk stil, medan motiv tryckta på glas i stället ger en modern och stilren touch. Satsa därför på det alternativ som går bäst ihop med resten av interiören och bostadens byggnadsstil för att skapa ett sammanhållet och genomgående uttryck. Om du sedan väljer motiv med djurbilder, vackra solnedgångar, abstrakta verk eller romantiska blommor blir det helt enkelt pricken över i:et. Nedan följer några av de kategorier som finns tillgängliga att välja bland och som förhoppningsvis kan ge dig lite inspiration till hur du kan pryda just dina väggar.

Växter och natur

Tavlor med vackra blommor och tropiska växter blir genast iögonfallande detaljer på väggarna. De kan hjälpa till att skapa en romantisk, men också modern, känsla beroende på vilken stil och vilka färger du väljer. En poster med rosa rosor i en vacker guldram bidar till exempel med ett romantiskt och lite drömskt uttryck, medan en palm tryckt på glas skapar en chic och exklusiv känsla.

Djurmotiv

Oavsett om du väljer ett motiv av ståtliga lejon, pampiga elefanter eller söta kattungar kommer djurbilder bidra med en härlig känsla till hemmet. De passar lika bra i vardagsrummet som i barnrummet och är lätta att integrera med de flesta inredningsstilar. Djurbilder tryckta på glas blir ett modernt och effektfullt konstverk på väggen, medan en poster med träram bidrar med en mer naturlig stil.

Städer och byggnader

En livlig och fartfylld stämning skapas enkelt genom att pryda väggarna med coola stadsmotiv. Siluetten av New York eller höga byggnader i Dubai – vilken stad du väljer är helt upp till dig. Kanske har du ett speciellt minne från någonstans i världen som du gärna vill bli påmind om? Idag är det dessutom vanligt med enkla översiktsbilder över städer runt om i världen för dig som letar efter ett mer stilrent och neutralt alternativ till de mäktiga storstadsmotiven.

Leta efter en välrenommerad återförsäljare online när du vill köpa djurbilder, naturmotiv eller stadssiluetter på nätet. Det är ett utmärkt sätt att ge en personlig och välkomnande känsla till hemmet och kan dessutom enkelt bytas ut om du skulle vilja ändra stil någon gång i framtiden.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116