Den kompletta guiden för när du ska hyra en truck

Att hyra en truck kan vara en simpel uppgift. Du behöver bara göra en snabb sökning på internet och sedan klicka dig in på första bästa sida. Hur enkelt som helst, eller hur? Gör du på detta sätt kommer du dock med stor sannolikhet att betala ett högre pris än vad du behöver och dessutom få en truck som inte passar för de arbetsmoment du tänkt använda den till.

Det rätta sättet att hyra truckar börjar redan innan du tar upp datorn. För att hitta en modell som passar för just dina arbetsuppgifter måste du ställa dig själv ett antal frågor och på så sätt göra ett bättre val av truck. Nedan följer några av dem.

Maxvikt vs. maxhöjd?

Den första frågan du bör ställa dig är vad din nya truck ska klara av. Hur mycket väger produkterna som den ska frakta och hur högt upp behöver de lyftas? Att gå igenom hela processen av att hitta en bra uthyrare och sedan få hem en truck som inte kan utföra de uppgifter du har tänkt att den ska göra är otroligt bortkastad tid. Ta därför reda på maxvikt och maxhöjd innan du väljer modell.

Vilken modell är intressant?

Nästa fråga du måste besvara är vad trucken ska klara av att utföra. Behöver du endast placera varor på låga höjder kan en låglyftande truck vara ett bra alternativ, men behöver du kommer högre upp och placera många pallar ovanpå varandra passar en höglyftande modell bättre. Arbetar du på ett lager kan det vara ett bra alternativ att hyra en begagnad skjutstativtruck. De är utrustade med ett justerbart teleskopstativ vilket gör denna typ av gaffeltruck till ett väldigt mångsidigt alternativ. De klarar av att lyfta högt och är därför populär just på lager för att lagra.

När och hur länge behöver du hyra?

Det smidiga med att hyra truckar är att du slipper lägga ut en större kostnad och kan själv välja hur länge du behöver dem. Det kan gälla en kortare period under högsäsong eller för ett särskilt projekt där en truck kommer underlätta. Bestäm därför när och hur länge du kommer behöva hyra för att få ut optimal arbetskraft till ett så bra pris som möjligt.

När du har gått igenom dessa frågor har du förhoppningsvis en lite bättre koll gällande vilken truckmodell som passar dig bäst. Göstas Truckar är både återförsäljare och uthyrare av truckar med en stor och varierad maskinhall innehållandes allt från gaffeltruckar och eltruckar till lastbilar och terminaltraktorer.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116