Bygg pool hemma och njut mer av vardagen | ArtikelHubben

Bygg pool hemma och njut mer av vardagen – här är saker att tänka på vid poolköp

En egen pool bidrar till mycket livskvalitet. Det är fullt möjligt att bygga en egen pool men det finns vissa saker som är bra att tänka igenom innan du börjar.

Det finns många saker att gå igenom innan du väljer ut en pool för hemmet. Bland annat hur stor den ska vara, vilken form den ska ha samt om du vill ha den ovanjord  eller nedgrävd till marknivå . Alla tomter lämpar sig inte för nedgrävda pooler, då finns det istället bra alternativ för ovanjord . Du kan exempelvis bygga in poolen i altanen eller liknande för att ge en illusion om att den är nedgräv. Eller helt enkelt bygga en snygg sarg och bygga en trappa till poolen.

Bygg hemmapool – budget och alternativ

Förutom att välja ut storlek och form är det bra att bestämma budget. En pool kan bli hur dyr och lyxig som helst, men det finns även enklare utföranden. Du kan även bygga pool hemma på egen hand och därmed dra ner på kostnaderna en hel del. Om du vill ha en nedgrävd pool kan det vara nödvändigt att anlita byggfirmor som gör själva utgrävningen. Sedan kan du själv sätta ihop poolen. Du kan givetvis även ta hjälp av ett erfaren företag som kan bygga pool hemma hos dig till bra pris. Då behöver du inte bekymra dig över tidsåtgång och krångel, utan luta dig tillbaka och vänta på att poolen blir klar.

Beroende på hur stor din tomt är finns det olika alternativ som kan passa. En stor pool är perfekt för en stor trädgård, men om du har mindre yta att jobba med finns det många fördelar att välja en rund pool istället. Dessa är oftast mindre och smälter även in bra i omgivningen. Om du vill kunna njuta av bad hela året är pool och spa perfekt. Särskilt spabad som du värmer till en behaglig temperatur. Dessa finns också i många variationer, både mindre och större, med avancerade inställningar och med enklare funktioner. För dig som vill kunna motionera i ditt spa finns Swim life. De erbjuder fantastiska spa- och träningsmöjligheter. Du kan välja bland olika modeller, exempelvis Swim Boost Pump Design, AquaCurrent Jet Technology eller WaveRider Current Control, tre olika motionsspa där du tränar med hjälp av jetstrålar. Swim Life erbjuder även lyxiga bad där du kan njuta av skön massage i varmt vatten.

För dig som vill investera i en skönare vardag är pool och spa otroligt fördelaktigt. Det passar för såväl par som barnfamiljer och för dig som är ensam. Det ger en behaglig avslappning och återhämtning mitt i veckan. Det finns idag många företag som säljer pooler i Sverige, ett av de mest kända är just Poolkungen. Hos oss får du alltid bra hjälp och ett stort kvalitetsutbud att välja från. En pool är inte bara en investering för ditt välmående, det är en smart investering som ofta höjer värdet på din bostad. För vem älskar inte att kunna dyka ner i vattnet en varm sommardag, eller njuta av värmen från spabadet under vintern?


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116