konferens Rom - Rom sunset

KONFERENS ROM

 

Rom byggdes inte på en dag, lyder ett gammalt talesätt som betonar att det tar tid att skapa någonting stort. Tålamod behövs ibland för att skapa enhet i teamet, en förutsättning för ett välmående företag. BOKA KONFERENSRESA ROM och låt konferensresan och tiden tillsammans i en av Europas vackraste huvudstäder bidra till en starkare gemenskap och samarbetsvilja i teamet. Det är viktigt att alla i gruppen arbetar mot samma mål. Att alla kan vinna tillsammans.

Rom, som byggdes på de sju kullarna Aventinen, Caelius, Capitolium, Esquilinen, Palatinen, Quirinalen och Viminalen, kallas ofta för ”Den eviga staden”. Att gå runt i Rom är som att läsa en historiebok. Rom har en rik historia och det finns mycket att lära av en KONFERENSRESA ROM.

Konferensens tema väljer ni själva. Ingenting är omöjligt. Kontakta Hummingbird Grupp & Konferens så hjälper vi er att lägga upp ett schema som passar ert valda tema. Hummingbird Grupp & Konferens har goda erfarenheter av att arrangera konferensresor och att anpassa aktiviteter, guider och konferensmiljöer efter kunders egna önskemål. Ert företag är unikt och Hummingbird Grupp & Konferens hjälper er gärna att skapa en unik konferensresa med ett unikt konferenskoncept.

BOKA KONFERENSRESA ROM

Att gå runt i Rom och bara njuta av atmosfären är en upplevelse i sig. Att ta en avstickare in på någon gata som inte tillhör de mest kända turiststråken ger ofta annorlunda upplevelser av det genuina Rom så som stadens invånare känner den. Det finns såklart mängder av små, mysiga kaféer och trattorior. Slå er ner för en stunds vila och avkoppling och diskutera gärna något kring konferensens tema. Trattorior i Rom har ofta en härligt avslappnad stämning. KONFERENS ROM – konferera i genuin italiensk miljö.

Att besöka Colosseum och försöka föreställa sig hur det en gång i tiden såg ut i den anrika amfiteatern är en intressant upplevelse. Precis intill Colosseum ligger Forum Romanum, platsen där politiker träffades, där man handlade med varor och utförde religiösa ceremonier under romartiden. Ruiner av triumfbågar, tempel och kyrkor finns kvar än idag. KONFERENS ROM – känn historiens vingslag.

Fontänen Fontana Di Trevi är ytterligare en sevärdhet väl värd att besöka, liksom Vatikanstaten där Påven bor. Vatikanen är inte bara den romersk-katolska trons centrum utan även ett av världens största konstmuseer med målningar av bland andra Raphael och Michelangelo. Sankt Peterskyrkan är byggd på platsen där apostel Petrus tros vara begravd. Besök gärna stadsdelen Monti, ett av Roms trendigaste distrikt. KONFERENS ROM – med besök i Vatikanen.

Floden Tibern, Italiens tredje längsta flod, flyter genom Rom för att mynna ut i Tyrrenska havet utanför den italienska huvudstaden. Tibern är Roms främsta vattenkälla. Med boende centralt i Rom har ni möjlighet att promenera till det mesta. Ta er tid att utforska staden till fots, ta dagen som den kommer och låt er överraskas av livet i den italienska vardagen. Ett trevligt sätt att lära känna en del av den oerhört vackra staden Rom.

KONFERENSRESA ROM – upplev fina dagar tillsammans i den italienska huvudstaden. Kombinera gärna konferensdagarna i staden med någon dag på den italienska landsbygden.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116