Boka in härliga golfresor weekend med dina vänner och ladda batterierna med sol, bad och värme | Artikelhubben

Boka in härliga golfresor weekend med dina vänner och ladda batterierna med sol, bad och värme

Ibland behöver man få komma iväg på en kortare resa. Bara ett par dagar eller en weekend i värmen kan göra gott för kropp och själ. Gillar du golf? Ja då har du desto fler anledningar till att boka en rolig golfresa över helgen!

En weekendresa fylld med golf passar personer i alla åldrar. Eftersom restypen är kortare kan det vara passande att åka iväg någonstans i Europa eller Norden. Golf är en sport som utförs över hela världen och du kan enkelt hitta en kortare resa till bland annat Spanien, Frankrike eller Portugal. Dessa länder erbjuder riktigt bra golfmöjligheter och har dessutom ett behagligt klimat året om, med undantag för vintermånaderna januari, februari och mars.

Du kan hitta mängder av prisvärda weekend- och veckoresor till bland annat Portugal och Frankrike. Just Portugal har blivit otroligt populärt på senare år och det är lätt att förstå varför. Priserna här för såväl boende som restauranger är fortfarande otroligt förmånliga. Det gäller även för golfresor weekend hit. Du kan hitta många erbjudanden och specialpaket till Portugal med låga priser för både boende och flyg. Om du har möjlighet att åka bort i en vecka finns riktigt bra pris för short stay till Portugal. Under en vecka hinner du inte bara golfa massor utan kan även njuta av salta bad, solsken och härliga middagar på några av landets restauranger.

Vill du hellre omge dig av fransktalande människor och goda viner? Ja då har du alla anledningar till att boka prisvärda weekend- och veckoresor till Frankrike istället. I Frankrike går det att hitta bra golfbanor från norr till söder, både havsnära och mer inåt landet. Pris för short stay till Frankrike varierar en del beroende på område och vilken typ av paket du bokar. Short stay golfresor kan nämligen bokas både som kompletta resor med flyg, boende, golf och aktiviteter. Men också där endast boende och golf ingår. Kanske vill du själv bestämma vad du ska hitta på allteftersom? Då kan det passa bättre att boka in short stay golfresor med där endast boende ingår.

Om du vill njuta av golf, värme och trevligt sällskap bör du definitivt boka in golfresor weekend till antingen Frankrike eller Portugal. Pris för short stay till Frankrike tar du enkelt reda på genom att kontakta en researrangör. Du kan ofta få ner pris för short stay till Portugal eller Frankrike genom att hitta olika paketresor. Detta kan du också fråga om när du kontaktar researrangörer som anordnar just golfresor inom Europa. Det är smidigt att boka paketresor med golf som inriktning då du ofta kan låna eller hyra utrustning på plats istället för att kånka med dig klubborna på flyget.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116