Boka en härlig golfresa med en erfaren researrangör och bo på ett fint longstay hotell

Posted on

Vill du åka iväg på en längre resa? Kanske vill du njuta av golf, god mat och vin samt sällskap av dina vänner? Varför inte boka in en golfresa till Frankrike? Här finns gott om fina resmål och riktigt bra golfbanor.

Frankrike är ett stort land med mycket att erbjuda sina besökare. Här finns såväl vingårdar och fantastiska restauranger men även vackra stränder (Franska Rivieran), riktigt bra golfbanor och spännande historia. För att inte tala om städer som Paris. Du kan alltid boka en golfresa via en erfaren researrangör och sedan komplettera med egna utflykter. Det finns researrangörer som fokuserar på golfresor men som även erbjuder många andra aktiviteter som kan passa den som inte vill golfa.

När du bokar golfresor i Frankrike finns det många destinationer att välja bland. Ett populärt resmål är vackra Provence. Provinsen är kanske mest känd för sina viner, men här finns även riktigt trevliga golfbanor. Exempelvis Estérel som bjuder på en mysig bana i en lummig park. När du bokar in golfresor i Provence kan du enkelt njuta av golf under förmiddagen för att sedan hitta på andra saker, som att besöka några kända vingårdar eller besöka vackra gamla kyrkor. När du bokar via en researrangör behöver du dessutom inte bekymra dig över logistiken. Företaget kan hjälpa dig med allt från att arrangera golf till att hitta ett fint longstay hotell där du kan bo med hela familjen eller med dina vänner. Det finns många olika sorters boenden, men för dig som ska vara borta längre kan en egen semesterlägenhet vara att föredra. Då kan du laga mat om du vill och ha alla bekvämligheter du kan tänkas behöva.

När du besöker Provence måste du naturligtvis passa på att upptäcka Marseille. Hela provinsen är full av historia. Här har det bott människor sedan före Kristus. Detta innebär att det finns mängder av historiska platser och gammal arkitektur att upptäcka när du vill ha en paus från golfen. Golfresor i Provence kan enkelt skräddarsys för att passa just dina önskemål. Kanske är det vissa saker du verkligen vill se och göra när du väl är här? När du bokar via en golfinriktad arrangör brukar det finnas svensktalande personal på plats som hjälper till med bokningar och som kan ge bra tips på saker att göra.

För dig som vill ha ”creme de la creme” är golfresor i Frankrike det absolut bästa tipset. Här är naturen spektakulär och varierande, klimatet är härligt och milt större delen av året och människorna är vänliga. Dessutom finns det bra golfmöjligheter men även andra aktiviteter för hela familjen, exempelvis härliga bad, nöjesparker, bra shopping och mycket mer. För att ta reda på vad priset hamnar på är det enklast att kontakta researrangören. Ofta erbjuder de paket där boende och golf ingår men där du sedan kan lägga till andra aktiviteter till en extra kostnad.  


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116