Äventyr i Namibia

Äventyrskonferens – upplev Namibias djurliv eller den svenska fjällvärldens stora vidder

Posted on

Äventyrskonferens | Hummingbird Grupp & Konferens

Boka konferens med äventyr. Upplev djurlivet i Etosha nationalpark i Namibia eller utforska den svenska fjällvärlden. Äventyr och konferens – i naturen.

Äventyrskonferens i Etosha nationalpark i Namibia

Boka en äventyrskonferens i Namibia och upplev det rika djurlivet i Etosha nationalpark. Vid vattenhålen Goas, Halali, Okaukuejo, Okondeka, Salvadora och Sueda samlas bland annat antiloper, elefanter, gnuer, giraffer och zebror för att dricka. Lejon, leoparder och geparder finns också i området, liksom den utrotningshotade svarta noshörningen.

Konferens med äventyr i den svenska fjällvärlden

En konferens med äventyr i den svenska fjällvärlden är ett perfekt alternativ för gruppen som vill välja det klimatsmarta alternativet och åka tåg ända fram till destinationen. Njut av stillheten och de stora vidderna – skön avkoppling för själen och ett viktigt andrum för varje medarbetare.

En konferens i fjällen med vandring i naturreservatet Aptasvare Fjällurskog är en härlig upplevelse som lätt kan förbättra kommunikationen i teamet. En walk & talk fungerar ofta som en isbrytare och efter en stunds vandring i vacker miljö flyter kommunikationen på bra. En idé är att på morgonen bestämma vilket ämne som ska diskuteras och senare på kvällen, exempelvis kring lägerelden, låta varje person förklara sitt perspektiv.

Konferens med äventyr – roliga gruppaktiviteter i storslagen fjällmiljö.

Äventyr och konferens är en härlig kombination som livar upp stämningen på konferensen. Härliga naturupplevelser och gemensamma utomhusaktiviteter skapar lätt en god känsla av gemenskap i gruppen och ger goda möjligheter för varje gruppmedlem att finna sin roll i teamet.

Äventyr och konferens – för ett starkare, gladare team.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116