Södermanna Vegetariska i Söderhallarna | artikelhubben

Allt du behöver veta om Södermanna Vegetariska

Är du ute efter goda vegetariska och veganska maträtter måste du spana in restaurangen Södermanna Vegetariska på söder i Stockholm. Det är en spännande och innovativ plats med färgglada och smakrika rätter på menyn som passar alla. Dessutom är lokalerna inbjudande och trivsamma och passar perfekt för en god lunch tillsammans med kollegorna eller för en mysig middag med familjen.

Njut av god mat tillagad på hälsosamma råvaror

Södermanna slog upp sina portar år 1993 och har sedan dess varit en familjedriven restaurang med fokus på hemlagad mat och nyttiga råvaror. Den som är ute efter en måltid av hög kvalitet men till ett riktigt bra pris har kommit helt rätt och har flera godsaker att välja mellan på menyn. Vad sägs om fräscha wraps med ingredienser som haloumi, falafel eller Chevré? Eller kanske en krispig grönsakswok med vegobiff? Dessutom erbjuder restaurangen både vegoburgare och kebab gjord på seitan med en mängd härliga tillbehör. Spana gärna in deras meny på deras webbplats eller besök Södermanna Vegetariska i Söderhallarnapå adress Medborgarplatsen 3 och välj en rätt som passar dina smaklökar och livsstil. För självklart ska du inte behöva vara vegetarian för att äta och uppskatta vegetarisk mat – till Södermanna Vegetariska går man helt enkelt för att njuta av riktigt god mat lagad från grunden. Är du ute efter goda rätter till en fest eller ett event erbjuder man också catering för både företag och privatpersoner hos Södermanna Vegetariska. Kontakta dem gärna för mer information.

Fördelar med vegetarisk mat

Det blir allt vanligare att fler och fler utesluter animaliska produkter ur sin kost. Vissa väljer bort kött, medan ändra väljer att inte äta några animaliska ingredienser överhuvudtaget. Varför man väljer att bli vegetarian eller vegan kan vara av olika orsaker. Dels är det många som gör det av etiska skäl för djur och natur och för många handlar det även om att dra nytta av de hälsofrämjande fördelarna. Vissa studier visar nämligen att de som håller sig till en vegetarisk kost löper mindre risk att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar och också diabetes typ 2. Vegetarisk mat kan även bidra till ett lägre BMI och ingredienserna är ofta rika på fibrer och vitaminer.

Såhär hittar du Södermanna Vegetariska

Södermanna Vegetariska ligger i Söderhallarna med adress Medborgarplatsen 3, 118 26 Stockholm. Medborgarplatsen kan ses som hjärtat av söder i Stockholm och restaurangen är därför en perfekt utgångspunkt för en rolig kväll ute med vännerna eller för en härlig lunch under en shoppingdag på stan. Södermanna Vegetariska går att kontakta via både mail (info@sodermanna.se) och telefon (08-6431805) om du har några frågor eller skulle vilja be om några speciella önskemål. Så ta med vännerna eller familjen och testa hemlagad och nyttig mat i fräscha och inbjudande lokaler och inspireras av deras nytänk och smakkombinationer. Det är inte längre svårt att hitta mat som är både nyttig, god och som samtliga i sällskapet kan äta, utan på Södermanna försöker man ha alla livsstilar och önskemål i åtanke. Smaklig måltid!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116