Allt du behöver veta om Holland och Barrett | Artikelhubben

Allt du behöver veta om Holland och Barrett

Behöver du fylla på med nya kosttillskott, vitaminer eller ekologiska hudvårdsprodukter? Då är det den brittiska hälsokostkedjan Holland och Barrett du ska besöka! I deras butiker erbjuds du nämligen ett brett och varierat sortiment med allt du kan tänkas behöva för att främja din hälsa och deras kunniga personal kommer vägleda dig till rätt produkter för just dina behov. Vill du veta mer om Holland och Barett och deras produkter? Fortsätt då läsa för att ta reda på mer.

 

Holland och Barrett – historia

Holland och Barrett är Europas största och äldsta butikskedja inom hälsokost med butiker i hela 16 olika länder världen över. Det hela började redan i England år 1870 när Major William Holland och Alfred Slapps Barrett köpte en butik tillsammans där de skulle sälja kläder och mat. Efter en tid ville de dock specificera sig inom de olika områdena och valde därför att dela upp företaget i två olika butikstyper – en matvarubutik och en klädbutik. Under årens lopp har företaget köpts upp av nya ägare, men fortfarande behållit sitt ursprungliga namn, och mer och mer riktat in sig på just hälsokost och produkter som inte bara är bra för människan, utan även för naturen. Lär dig mer om Holland och Barretts historia genom att läsa vidare på deras webbplats eller hos något av de köpcentrum där du kan hitta deras butiker.

 

Holland och Barrett – vilka produkter erbjuder de?

Hälsokostkedjan riktar som sagt in sig på produkter som gör gott både för människa och natur och i deras butiker kan du bland annat hitta vitaminer, kosttillskott, träningstillskott, naturlig hudvård och en mängd olika hälsosamma matvaror. Ta en närmare titt på Holland och Barrett och deras kvalitativa produkter i någon av deras butiker och få samtidigt hjälp av deras erfarna och kunniga personal. Faktum är att alla som jobbar inom företaget får genomgå en gedigen utbildning för att på bästa sätt kunna hjälpa och vägleda sina kunder. Denna obligatoriska kurs ger grundläggande kunskap om egenvård, nutrition, naturläkemedel och sjukdomar samt rätt kompetens inom produkt- och kostrådgivning.

 

Holland och Barrett – butiker i bl.a. Haninge, Nacka och Stockholm City

Kedjan erbjuder hela 1368 butiker runt om i världen, varav cirka 20 butiker idag ligger i Sverige. Befinner du dig i Stockholmsområdet erbjuder Holland och Barrett exempelvis butiker i Haninge, Täby, Solna, Nacka, Huddinge, Tumba, Sollentuna, Skärholmen, Alvik, Kungens Kurva och Stockholm city. Det gör att du alltid har nära till någon av deras butiker och kan få hjälp att hitta produkter för just dina önskemål. Vilka öppettider som gäller kan du antingen läsa om på Holland och Barretts webbplats eller hos någon av de köpcentrum som erbjuder deras butiker.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116