Allt du behöver veta om företagslån för aktiebolag

Allt du behöver veta om företagslån för aktiebolag

Ett företagslån för ditt aktiebolag kan vara den hjälp du behöver för att komma igång med ditt företag eller för att du ska kunna genomföra den idé du alltid drömt om. Det kan hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå eller att anställa mer personal för att utveckla och förbättra verksamheten. Ett företagslån för aktiebolag är helt enkelt ett bra sätt att enkelt och snabbt få tillgång till de likvida medel som annars hade tagit flera år att tjäna in.

Kanske har du precis börjat titta på möjligheten att ansöka om ett företagslån för ditt företag och vill få lite mer kött på benen, eller så har du försökt länge hos de stora bankerna utan framgång. Oavsett så kommer förhoppningsvis detta inlägg ge dig den kunskap du behöver för att ta dig vidare i processen och på så sätt kunna förverkliga dina planer. Lycka till!

Företagslån – vem kan ansöka?

Om du är i uppstarten av ett företag och har planer på att ansöka om företagslån för aktiebolag för att komma igång ordentligt och kunna satsa fullt ut så är det en bra idé att titta på de lite mindre aktörerna. De flesta av de stora bankerna kommer nämligen kräva många års historik och redovisning för att du ska få det godkänt. Något som såklart är svårt när du precis startat upp ett företag och inte har så mycket historik att redovisa. Då är det alltså bättre att vända sig till någon som fokuserar på dina idéer och planer och i stället tar dessa i beaktning när de bestämmer sig för om de ska godkänna din låneansökan eller inte. Någon som helt enkelt vill lyssna på dina drömmar och kan ge dig ett företagslån baserat på din nuvarande betalningsförmåga. Detta gäller såklart inte bara för nystartade företag, utan också för etablerade firmor som, i stället för att boka ett fysiskt möte, hellre ansöker om ett lån smidigt och enkelt via nätet.

Företagslån – vilken ränta gäller?

Du kan ansöka om ett företagslån för aktiebolag enkelt via nätet där du bara behöver fylla i önskat lånebelopp, återbetalningstid och kreditansökan. Du behöver alltså inte boka ett fysiskt möte med någon bank, utan din ansökan granskas digitalt för att sedan skickas tillbaka med personliga villkor om ditt företagslån godkänns. Vilken ränta du får beror på dina förutsättningar och hur din betalningsförmåga ser ut. Räntan kan se olika ut beroende på var du söker, men hos de flesta mindre aktörer som erbjuder företagslån är den rörlig. Gå igenom villkoren i lugn och ro och se noggrant över företagets ekonomi innan du godkänner lånet så att du är säker på att du kan betala av enligt det belopp och under de månader som står angivet. Efter att du signerat via BankId kommer lånebeloppet snart vara tillgängligt på företagets konto och det är bara för dig att sätta igång att förverkliga dina idéer!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116