Rolex Oyster Perpetual | Artikelhubben

5 anledningar att köpa Rolex Daytona, Rolex Datejust, Rolex Oyster Perpetual och andra Rolex-klockor

Som världens mest kända klockmärke finns det många som suktar efter att stoltsera med en Rolex-klocka på handleden. Det finns en Rolex-klocka för alla smaker, här kommer några anledningar till varför du ska köpa Rolex Daytona, Rolex Datejust, Rolex Oyster Perpetual eller någon annan Rolex-klocka.

Rolex Daytona, Datejust och Oyster Perpetual är några av Rolex populära kollektioner. Daytona lanserades 1963 och utvecklades för att fylla professionella racing-förares behov. Rolex Datejust är själva sinnebilden för en klassisk Rolex-klocka med sin tidlösa estetik och sina praktiska funktioner. Rolex Oyster Perpetual är ättling till den allra första Oyster-klockan ーvärldens första vattentäta klocka. Klockorna i Oyster Perpetual-kollektionen kännetecknas av en vattentät Oyster-boett, kronometrisk precision och ett självuppdragande urverk.

Därför ska du ha en Rolex Daytona eller en annan Rolex-klocka kring din handled

  • En klocka för fart och äventyr. Rolex-klockor har både varit nere i havets djup under en expedition till Marianergraven och varit med under den mödosamma bestigningen av Mount Everest. Klockorna älskas av racing-fantaster, piloter och atleter.
  • Ägs av ikoner. Köper du en Rolex-klocka kan du sälla dig till skaran av kändisar som artisten Jay Z, tidigare presidenten Barack Obama, tidigare basketproffset Michael Jordan och artisten Victoria Beckham. Och många, många andra berömdheter.
  • Urverk med oöverträffad pålitlighet. Det är inte för inte som Rolexklockor är populära bland racing-fantaster. Klockan har ett mycket pålitligt urverk och armbandsuret kommer väl till pass när det handlar om att beräkna genomsnittlig varvtid på racingbanan.
  • Elegans som aldrig går ur tiden. Rolex-klockor har en perfekt balanserad design och är tillverkade av exklusiva material som guld, platina och oystersteel som ger klockorna en stil som aldrig blir omodern.
  • En symbol för framgång. Låt din Rolex bli en påminnelse om allt som du har åstadkommit. Många köper en exklusiv klocka som en belöning efter att ha uppnått en viktig milstolpe i livet. Vill du köpa en Rolex Daytona eller en annan klocka som symbol för din framgång, se till att köpa den från en auktoriserad återförsäljare. Att bära omkring på en kopia lämnar dig bara med en dålig eftersmak.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/artikelhubben.se/public_html/wp-content/themes/blt-katla/inc/acf/core/input.php on line 116